Elma
Małgosia
Ja też chciałam być aktywna i guzik ciąża zagrożona i tak sobie flaczeję i tyję
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też chciałam być aktywna i guzik ciąża zagrożona i tak sobie flaczeję i tyję
Elma no to zawsze jakiś ruch tycie to w końcu rozrastanie... czyli coś Ci się porusza
Ja też spróbuję się tego trzymaćj
rewelacyjne podejście, tego się bedę trzymać
ja ćwiczę tyle co się za Jerzem nalatam...
ahahahadobreElma no to zawsze jakiś ruch tycie to w końcu rozrastanie... czyli coś Ci się porusza
zauwazylam ze mam w ciazy naprawde bardzo ladne paznokcie, dlugie, twarde, biale... wogole nic sie z nimi nie dzieje, nie lamia sie nie rozdwajaja, nigdy takich nie mialam, to chyba od tych witamin... ale teraz tez biore troche mniej - tzn raz dziennie zelazo i magnez, kwasu foliowego nie biore
Ja pasa nie stosowałam, jedyne co to takie majty obciskające. Pas na pewno lepszy, łatwiej nad sadełkiem zapanować.
Całą wiosnę i lato będziemy na spacerki biegać i szybko zrzucimy kilogramy, a jak co nieco zostanie to też świat się nie zawali. Będzie przynajmniej pretekst do sprawienia sobie nowej garderoby:-)
mowicie ze juz sie wam pojawiaja pierwsze rozstepy? szybko co? u mnie jeszcze sladu nie ma i mam nadzieje ze tak zostanie...
co do noszenia spodni sprzed ciazy to ja juz dawno nie pasuje w stare spodnie...i super!! tzn nie dopne sie a noszenie spodni na jakas gumke to nie dla mnie ja bardzo dumna jestem z tego ze w koncu moge nosic ciazowe ciuszki, moja ciaza jest wyczekana i wymarzona i chce sie tym delektowac, juz widac wiecej moj brzuszek takze bluzki tylko ciazowe albo waskie zeby jak najbardziej bylo widac ze jestem w ciazy hihihi bo tak bardzo sie ciesze!!!!