reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zadbane Mamusie :)

Agnieszka, tylko nie pozwol sobie zrobic czarnej hahaha. Brazowa smialo mozesz, nawet mysle ze dobrze Ci to zrobi, bo z tego co pamietam, to masz jasna oprawe oczu. Jak zrobi brwi, to rzesy rowniez. No i wazne: henna przez pierwsze dni bedzie wygladac malo naturalnie. Po niedlugim czasie zjasnieje. Dlatego istotne by nie robic jej przed planowanymi imprezami. Ja nigdy z brwiami nic nie robilam, ale moze powinnam sprobowac ;-)

reklama
Aga...dokladnie tak jak napisała zielona...henna ok, byle nie czarna:-). Brązowa bedzie super i najlepiej tak ze 3-4 dni przed imprezą wtedy bedzie wygladało naturalnie;-). Ja mialam kiedyś robioną wlasnie brązową i po paru dniach wygladalo super;-)

Aguś, ja polecam henne brązową. Sama robię sobie co jakiś czas (2-3 miesiące) tzn kosmetyczka mi robi:-p bo mam brwi baaardzo jasne i jak są niepomalowane, to prawie ich nie widać. Ważne to, co dziewczyny powiedziały - kilka dni przed imprezą. Mi kosmetyczka też mówiła, że niektórzy malują sobie nie tylko włoski, ale też skórę pod nimi, bo podobno dłużej utrzymuje się kolor, ale odradzała mi to, bo jasna jestem i wyglądałabym jak klaun:-p U mnie jest tak, że jak skończy henne nakładać na brwi i rzęsy, to już zmywa z tej pierwszej brwi, bo bardzo szybko kolor łapią.
Ależ się rozpisałam :-D:szok:

Aga dla Ciebie tylko brąz.

Czy któraś z Was stosowała kosmetyki do włosów Kallos lub Stapiz? Z racji tego, że ma kręcone włosy to są suche i tak się zastanawiam na tymi kosmetykami. Opinie mają bardzo dobre i cena jest zadowalająca.

Dziewczyny mam pytanie.
Kosmetyczka będzie mi regulować brwi i chce mi zrobić hennę... jak myślicie jest to dobry pomysł?? Nigdy nie miałam henny i nie wiem jak to będzie wyglądać a nie chce być postrachem :-p
Agnieszka - jak dobra kosmetyczka to Ci ładnie i naturalnie zrobi. Czekam na fotki! Sama robiłam sobie hennę w lutym przed balem i zachwycona byłam ori (robiłam w czwartek a bal miałam w sobotę). Polecam:tak:

Chciałam się Wam pochwalić, że po konsultacji z zaprzyjaźnionym lekarzem Joanną Szablińską zaczęłam dzielić jedzonko na 6 posiłków i w ramach jednego z nich popijać koktajle wellness by Oriflame. Dam Wam znać, ile uda mi się po miesiącu takiego zdrowego życia zrzucić, a teraz polecam stronę Joasi: Schudnij z lekarzem

Moja mama robi hennę i od razu po wyjściu wygląda super. Robi właśnie brązową.

Elvie cały czas mówię, że najlepiej jeść kilka razy dziennie, a mniejsze porcje ;-) u mnie jest tych posiłków 5 i jest cacy, nie chce mi się ograniczać kalorii więc nie chudnę, ale też utrzymałam wagę po odchudzaniu. To mi pasuje (a jak tych 3 kg się kiedyś pozbędę, to w ogóle rogal na paszczy będzie... chociaż może przed wakacjami bym jeszcze zdążyła... muszę to przemyśleć).

Aniez zgadzam się co do tych posiłków... Jak kiedyś mąż mi biadolił że waga mu stoi albo wręcz troche podskoczyła mimo ćwiczeń to mu powiedziałam o 5-6 posiłkach dziennie... o dziwo zastosował się i po kilku dniach waga zaczęła leciec w dół :-) pilnuje się teraz żeby te 5 razy jeść no i obowiązkowo śniadanie z rana bo kiedyś go pomijał...:-)

reklama
aniez - Ty fajnie wyglądasz, popracuj tylko trochę nad brzuchem i będzie idealnie jak na moje oko, bo cycki masz super, a nogi do nieba:tak:

Agnieszka - mnie się też kiedyś zdarzało nagminnie nie jadać śniadań, ale jak karmię to jem, bo bardzo głodna jestem cały czas. Dzisiaj cały dzień się pilnowałam a o 22:00 talerz krupniku zeżarłam:zawstydzona/y: Poszłam go do lodówki schować i nie umiałam się powstrzymać:zawstydzona/y:

Do góry