reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zadbane Mamusie :)

reklama
Elvie, jestem zadowolona. Ladnie trzyma sie rzes, nie obsypuje sie nawet jesli naloze gruba warstwe, no i rzesy sie nie kleja. Nie wiem czy jakos specjalnie sie wydluzaja (bo moje rzesy maja jasne koncowki, wiec jesli nie sa pomalowane nie widac jakie sa dlugie), natomiast jesli jest grubsza warstwa, daje efekt sztucznych ale zadnych tandetnych. No i rzesy na dolnej powiece ladnie daja sie malowac, co nieczesto mi sie zdarzalo przy uzyciu innych mascar.

Aniam mialas racje z tym tuszem:tak: swietny jest! dzis go dostalam od siostry w ramach prezentu urodzinowego, tylko wersje ta bardzo czarna, od razu sprobowalam i to moja nowa wielka milosc:tak: wyprzedzil dotychczasowego mistrza-Wonder... pewnie bede uzywac naprzemienie bo cena Architecta jak dla mnie dosc wysoka, ale na promocje zapoluje:)

Elvie w nowym katalogu (2) jest tusz Wonder ktory ma niby podkreslic kolor teczowki, naprawde daje taki efekt?

Elvie, jestem zadowolona. Ladnie trzyma sie rzes, nie obsypuje sie nawet jesli naloze gruba warstwe, no i rzesy sie nie kleja. Nie wiem czy jakos specjalnie sie wydluzaja (bo moje rzesy maja jasne koncowki, wiec jesli nie sa pomalowane nie widac jakie sa dlugie), natomiast jesli jest grubsza warstwa, daje efekt sztucznych ale zadnych tandetnych. No i rzesy na dolnej powiece ladnie daja sie malowac, co nieczesto mi sie zdarzalo przy uzyciu innych mascar.
No to się cieszę:happy2: Niech Ci służy!

Marta - wonder jak klasyczny wonder, poświatę fioletu widać pod światło, jakiś perfidnie fioletowy to on nie jest, więc spokojnie na dzień można używać:tak:

A ja nabyłam super książkę po którą sięgałam w empiku wielokrotnie, a później jednak kupowałam inną i ten zakup odkładałam z wizyty na wizytę..

Uważam, że każdy powinien ją przeczytać, dlatego wrzucam link:
7 Nawyków Skutecznego Działania - Covey Stephen R. za 34,99 zł | empik.com

reklama
Dziewczyny mam pytanie.
Kosmetyczka będzie mi regulować brwi i chce mi zrobić hennę... jak myślicie jest to dobry pomysł?? Nigdy nie miałam henny i nie wiem jak to będzie wyglądać a nie chce być postrachem :-p

Do góry