reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zadbane Mamusie :)

Teraz perełki w promocji z 74zł na 39,90zł dla Klienta. Nigdy tych z avon nie używałam, ale konsultantki mówią, żenasze lepsze, choć avon ma niby niezłą kolorówkę. Jeśli chodzi o kolor pudru i podkładu to jestem w stanie dobrać a jakbyś była niezadowolona to masz prawo testować 7dni i zwrócić bez podawania przyczyny a ja zwracam kasę (produkt nie może być zużyty więcej niż w 30%). Mogę też Ci wysłać próbki podkładu, bo pudru w kamieniu w próbkach niestety nie ma.

z Avonu miałam i brązujące i różujące kulki. Czas na zmian. Elvie macie brązujące?
ja poproszę!
Puder przeważnie używam kolor naturalny, czasami odcienie beżu!
podlicz mnie tam i wyślij!

reklama
gosia -mamy brązujące i rozświetlające:tak: Wieczorem podliczę, zamówię i jutro wyślę tylko mi adres na privie podaj;-)Przelew mi zrobisz jak przesyłka dotrze, nadam priorytetem.

Ten L'Oreal tez mialam i bardzo fajny jest, w ogoel tak jak Katik jest fanka MaxFactora to ja bardzo lubie l'Oreala :-D

reklama
Do góry