reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zadbane Mamusie :)

Marta a pojechałabyś na taką metamorfozę dajmy na to do Olsztyna?? Miałby kto zostać z Olką? Jechałabyś pociągiem czy mógł by cie ktoś zawieźć??

reklama
Pewnie i mialby mnie kto zawiezc:)
ja z tych malo odwaznych jestem i dla mnie zmiana fryzury to ogromny stres, zreszta przed kazda wizyta u fryzjera ja siedze i zdrowaski odmawiam zebym wyszla w stanie niegorszym od aktualnego...
no ale chcialabym cos zmienic, tak sobie mysle na urodziny prezent zrobic....
wiem ze w olsztynie w jakims salonie robia takie metamorfozy, kiedys nawet w jakiejs lokalnej tv widzialam ale nigdy jakos to co panie fryzjerki robily nie przypadlo mi do gustu... w ilawie jest jedna dziewczyna, narzeczona znajomego B, ona kiedys w jakims super salonie w Ostrodzie pracowala, podobno ma dobre oko, tak mysle do niej pojsc, moze cos wymysli, no ale to dopiero za misiac...na razie szukam inspiracji:)

Laski przeżywacie tego fryzjera jakby to co najmniej wyrywanie zęba miało być:-p
Do fryzjera to się idzie w ramach relaksu i jak ma się ochotę zaszaleć to się szaleje, przecież włosy odrastają a kolor zawsze można zmienić - nie rozumiem zatem czego tu się bać:-)

Życzę Wam abyście się odważyły na eksperymenty i były z nich zadowolone:tak:

elvie ja kiedys chodzilam do fryzjera wlasnie dla relaksu, to bylo dopoki mi nie opitolila grzywki na 3 cm i to dwa dni przed sylwkiem a wtedy mielismy wyjscie na dosc oficjalna impreze... innym razem inna fryzjerka nie wiem jakim cudem z blond pasemka zrobila mi mega wsciekle rozowe....

Ostatnia edycja:
Oj to faktycznie jak się człowiek kilka razy "potknie" to aż strach. Ostatnio się nie dogadałam z fryzjerką i obcięła mi włosy tak asymetrycznie. Oki lubię asymetrie ale nie aż taką. No i mam krótkie włosy bo musiałam wyrównać tego punka na głowie bo strach było w lustro patrzeć. W efekcie stosuje jakieś "wcierki" na porost włosów. Jednakże uważam, że warto próbować i zmieniać coś w wyglądzie bo jak się dobrze trafi to i humor od razu lepszy.

a ja właśnie wprowadziłam plan w zycie - no może nie w 100% bo miały być bardzo krótkie i rude a są nie dotykają ramion, a kolor ciężko ocenić - mial byc rudy brąz, a wyszedł brąz - więc ogólnie z koloru nie jestem zadowolona - poza rudym połyskiem nie widzę różnicy

Ja jutro śmigam do fryzjera, czasu nie mam wcale, ale muszę, bo jak nie pójdę jutro, to może w lutym znajdę kolejny taki dzień... normalnie chciałabym czasem siąść na puppie i posiedzieć :-( marzy mi się... no to posiedzę jutro z farbą na głowie :-D

Ja długo szukałam fryzjerki u siebie . cięzko mi włosy rozjaśnić i dwa razy po wizycie tutaj miałam jajecznicę na głowie . teraz mam już ok co mi robi tak jak mi się podoba . koloru z jasnego raczej nie zmienię bo kilka razy to zrobiłam i mi się nie podobało . z obcięciem też jest ciężko bo mi się jednak troszkę kręcą te włosy i ciężko jest potem cudaczne fryzury układać

Nie wiedzialam gdzie ale moze tu.

Potrzebuje dobrego pudru w kamieniu, i korektora, bo mam tyllllllleeee kros spowrotem musze zasuwać do dermatologa.

reklama
Isabela, ja dlugo stosowalam Rimmela wszystko, i zadowolona bylam, jakis czas temu przeszlam na MaxFactor, i jestem mega zadowolona.

Polecam ten puder- podklad w kompakcie, dla mnie swietny:
Facefinity Compact Foundation - Podkład w kompakcie Max Factor opinie i recenzje

srednio polecam za to ten:
MAX FACTOR PUDER NATURAL MINERALS 60 SAND 10G - Drogeria internetowa - Perfumeria Online :: Amora.pl :: Perfumy - Kosmetyki
moze do tego trzeba miec odpowiednia technike nakladania, ja troche podpatrzylam na youtube, ale mimo wszystko jak dla mnie nakladanie tego to beznadzieja, za duzo mi tego sypkiego pudru ucieka z pedzla a nie naklada sie na twarz. Choc nalozony na buzie wyglada ladnie.

Ostatnio natomiast kupilam ten podklad:
Max Factor, Ageless Elixir 2 in 1 (Podkład + serum) - kosmetyki i ich recenzje w KWC - Kosmetyk Wszech Czasów (KWC)

i jest o niebo lepszy niz wszystkie co mialam poprzednio , tyle tylko ze on nie bardzo nadaje dla takiej nastoletniej buzi jaka Ty masz ;-);-);-)

Do góry