reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zadbane Mamusie :)

Tak mi sie wlasnie cos z ta cytryna kolatalo po glowie, ze to wlasnie chyba na te lokcie popekane....

Elvie- po ile teraz ten kremik u Ciebie?

reklama
Elvie, to ja Cie poprosze o 2 czekoladowe sztuki ;-)
Zamow mi prosze, a potem podlicz ile wyjdzie z przesylka, i daj namiary na konto.
No i teraz juz czekam z niecierpliwoscia :-D

Katik - podaj adres na priv to wyślę Ci jutro, bo zamówiłam ich 40sztuk i jeszcze mi ok.20szt. zostało, więc spakuję i nadam;-) One się sprzedają jak świeże bułeczki:-D

A ja mam takie pytanie :-)
Czy któraś z was lub waszych znajomych korzystała z fotoepilacji/fotodepilacji??
Szukam opinii ludzi zaufanych.

Moje dwie bliskie koleżanki korzystały. Były zadowolone, chociaż w trakcie się okazało, że musiały mieć więcej zabiegów (czytaj wydać o 1200zł więcej) niż im kosmetyczka na początku obiecywała. To akurat zależy niby od zarostu i w trakcie u nich wyszło, że mocny mają mimo, że są naturalnymi blondynkami.

Osobiście jestem przeciwna, bo to robi mikroblizny, więc pory masz uszkodzone i są później problemy z potliwością. Jedna zawsze tak spocona do biura przychodziła, że szok, normalnie opanować tego nie mogła. Druga twierdziła, że po zabiegu poci się mniej, ale wg mnie to też nie zdrowo, bo co się niby wówczas z tym potem, który musi się wydostać dzieje??

reklama
Do góry