reklama
Katik - teraz za 9,92zł w promocji jest wersja czekoladowa: 23386 Czekoladowy krem uniwersalny - Oriflame
W następnym katalogu będzie tez ten różowy klasyczny 1276 Krem uniwersalny - Oriflame ale trochę droższy - za 11,46.
W następnym katalogu będzie tez ten różowy klasyczny 1276 Krem uniwersalny - Oriflame ale trochę droższy - za 11,46.
Mam i poproszę adres na priv to Ci wyślę;-)elvie to ja też poproszę 2 jeżeli jeszcze masz
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
A ja mam takie pytanie :-)
Czy któraś z was lub waszych znajomych korzystała z fotoepilacji/fotodepilacji??
Szukam opinii ludzi zaufanych.
Czy któraś z was lub waszych znajomych korzystała z fotoepilacji/fotodepilacji??
A ja mam takie pytanie :-)
Moje dwie bliskie koleżanki korzystały. Były zadowolone, chociaż w trakcie się okazało, że musiały mieć więcej zabiegów (czytaj wydać o 1200zł więcej) niż im kosmetyczka na początku obiecywała. To akurat zależy niby od zarostu i w trakcie u nich wyszło, że mocny mają mimo, że są naturalnymi blondynkami.
Osobiście jestem przeciwna, bo to robi mikroblizny, więc pory masz uszkodzone i są później problemy z potliwością. Jedna zawsze tak spocona do biura przychodziła, że szok, normalnie opanować tego nie mogła. Druga twierdziła, że po zabiegu poci się mniej, ale wg mnie to też nie zdrowo, bo co się niby wówczas z tym potem, który musi się wydostać dzieje??
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Oooo dzięki właśnie o taką opinię mi chodziło!
reklama
Podziel się: