reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zadbane Mamusie :)

reklama
Zielona zalezy czym.
Laser jest drogi dość. A ta fotoepilacja kosztuje 99 zł za 1 sesję na danej partii.
Ponoć ta fotoepilacja nadaję się do każdego koloru włosa i skóry a laser już nie. Pytanie tylko ile zabiegów trzeba zrobić bo to też zależy od człowieka...

Przy zagadkach typu 'ile zabiegow trzeba zrobic' zawsze istnieje ryzyko, ze w tysiace sie pojdzie... ja w takie umowy nie wchodze :-) to takie marketingowe blablabla, zeby ukryc rzeczywiste koszty.

Agnieszka, dzieki, wlasnie o fotoepilacje mi chodzilo. Sprawdzalam, bo woskowanie musze co 2 tyg. powtarzac. No i 700 pesos wydalo mi sie koszmarnie duzo i jest bardzo drogo nawet w porownaniu z polskimi cenami (tu 175 zeta a w PL 100...). No ale woskowanie tez nie jest tutaj najtansze.

Ja też się nad tą fotoepilacją zastanawiałam z racji ceny...ale jakbym miała się jeszcze bardziej pocić niż teraz to już bym chyba w pampersach pod pachami musiała chodzić... trochę się boję... mąż się nawet zastanawiał czy mi karnetu nie kupić :-p ale na razie zrezygnowałam...

Laski chodzi za mna chec jakiejs zmiany, moze kolor, moze ciecie, moze to i to... obecna fryzurę mam juz prawie 6 lat...chcialabym zmienib cos konkretnie i totalnie chociaż nie ukrywam ze troche sie boje... szukam jakiegoś pomysłu ale kompletnie nie wiem w czym byloby mi dobrze, co by mi pasowalo... macie jakies pomysly?

reklama
marta tez mam ten problem co Ty.Mam dosc juz pasemek i sciecia.Tez bujam sie z taka fryzura juz pare lat.
W sobote umowilam sie z kolezanka zeby wloski zmienic ale zupelnie nie wiem co.
W jakiej fryzurze i w jakim kolorze byloby mi ladnie?

Do góry