reklama
Jutro mam umówioną wizytę u fryzjera, którą wykupiłam na grouponie jeszcze w lipcu.
Wymyśliłam sobie, że chcę rozjaśnić włosy do takiego koloru jak ma laska na str.90 w katalogu Ori:
Oriflame Sweden - Oriflame
Aktualnie mam włosy ciemnobrązowe, po fryzjersku na poziomie 6, oczy jasnozielone.
Myślicie, że to dobry pomysł??
Wymyśliłam sobie, że chcę rozjaśnić włosy do takiego koloru jak ma laska na str.90 w katalogu Ori:
Aktualnie mam włosy ciemnobrązowe, po fryzjersku na poziomie 6, oczy jasnozielone.
Katik
...jestem mamą...
Nie wiem czy w Polsce fish foot spa tez jest tak popularne jak tu (wyrastaja jak grzyby po deszczu), ostatnio nawet z Justa kombinowalysmy by sie wybrac ;-) ale wlasnie natknelam sie na taki artykul :
Fish foot spa virus bombshell | The Sun |News
Fish foot spa virus bombshell | The Sun |News
Elvie każda zmiana jest dobra ja dziś z blond na brąz się robię (bo ruda to już dawno nie jestem)
Katik o tak -ostatnio hit mody. I nawet to niedrogo chyba wychodzi w porównaniu z tradycyjnym pedicurem z tego co ostatnio słyszałam
Katik o tak -ostatnio hit mody. I nawet to niedrogo chyba wychodzi w porównaniu z tradycyjnym pedicurem z tego co ostatnio słyszałam
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Jutro mam umówioną wizytę u fryzjera, którą wykupiłam na grouponie jeszcze w lipcu.
dopiero dzis zaciekawiona zajrzalam na strone 90 katalogu - a tam przystojni bruneci hahahha katalog sie zmienil
Katik
...jestem mamą...
taniej, taniejKatik o tak -ostatnio hit mody. I nawet to niedrogo chyba wychodzi w porównaniu z tradycyjnym pedicurem z tego co ostatnio słyszałam
u nas tez sporo mozna zaoszczedzic, a jeszcze na grouponie czesto promo na to mozna trafic...
no i plus przyjemnie laskotanie rybek a ja tam uwielbiam jak ktos mi przy stopach dlubie... wiec generalnie same plusy
tylko jakos tak info o tych chorobach mnie zniechecilo
Katik
...jestem mamą...
Dziewczyny, help.
Pod lewym lokciem zrobila mi sie taka dziwna sucha skora. Nie dotyczy to lokcia (bo tam czasem tez sie tak moze zrobic), to jest juz zupelnie poza ta skora lokciowa. Taki 1x1 cm strasznie suche, twardsze, i jak dotykam to az slychac tarcie.
Staram sie kremowac sporo- ale poprawy nie zauwazylam.
Macie pomysl co to i jak to zaleczyc?
Pod lewym lokciem zrobila mi sie taka dziwna sucha skora. Nie dotyczy to lokcia (bo tam czasem tez sie tak moze zrobic), to jest juz zupelnie poza ta skora lokciowa. Taki 1x1 cm strasznie suche, twardsze, i jak dotykam to az slychac tarcie.
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
a masłem lub oliwą z oliwek próbowałaś??
reklama
Katik - ja polecam tender care - kremik uniwersalny z Oriflame. On jest dobry na wszystko i teraz w promocji;-)Dziewczyny, help.
Podziel się: