reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zadbane Mamusie :)

reklama
No właśnie te kompresy czyli krem na stopy potem owinąć folią i ręcznikiem??? Kurde ciężko będzie bo na tyłku to ja usiedzieć nie mogę i zawsze jak mam wysmarowane nogi to zaraz coś muszę robić a już na pewno nie ma opcji spania z czymś na stopach.

No właśnie te kompresy czyli krem na stopy potem owinąć folią i ręcznikiem??? Kurde ciężko będzie bo na tyłku to ja usiedzieć nie mogę i zawsze jak mam wysmarowane nogi to zaraz coś muszę robić a już na pewno nie ma opcji spania z czymś na stopach.
a ja własnie robie sobie piling, potem wklepuje krem do stóp, dość obficie i nakładam, skarpetki na noc.nie powiem nie lubie bo zaciepło, ale czego sie nie robi dla urody.
na dłonie tez robie czasem kuracje tyle ze zakładam se rekawiczki kosmetyczne tak na 2 godz.

a propo urody przytyłam po dukanie stracone 4 kila. wiec wyglądam jak baleron ,:wściekła/y: na dodatek z rozstepami na pośladkach. i po co mi sie było tak odchudzać.

Megam- tak jak pisze Filonka, najpierw peeling, potem duuuzo kremu, bawelniane skarpetki i do wyrka spac :-) bardzo skuteczna metoda... a jak nie na noc, to wieczorem przed TV mozesz sobie te kuracje zrobic, powtarzana kilkakrotnie zregeneruje naskórek.

Zielna :-)- ja sie znów sprzeczać z Toba nie będę:-D, ale żeby nie było mi wstyd to bym CI zdj w bieliżnie wysłała , to byś w końcu uwierzyła ze liczby a stan mego ciała trochę sie różni.
a rozstęow to ja po ciązy nie miałam a teraz lipa.

Poszukuję czegoś sprawdzonego może kremu, peelingu czegokolwiek na pięty bo po lecie to tarki mam a nie pięty.

podbijam pytanie! wypróbowałam już wielu rzeczy. Pilingi i maseczki włącznie, z Sholla (przereklamowane) z Avonu i prawie wszystkiego na polskim rynku. Nie mogę trafić na nic godnego polecenia!
Stopy po lecie wołają faktycznie sos!

gosia - jak stan stóp kiepski to najpierw kąpiel, później tarka, później krem, duuuuużo kremu, skarpetki bawełniane i do łóżka. Jak będziesz na spotkaniu to Ci sprezentuję krem do stóp z ori - co jak co, ale z serii do stóp to dumna jestem;-)

Moja mama uzywa marki Gehwol, ale to droga seria, ja po prostu AA, Ziaji itp. ale polecam peeling z kawy (kiedys juz o tym bylo), dobrze wymoczyć stopy, wypilingować kawą, wypumeksować, wykremować i w skarpetki :p przy regularnych zabiegach stopki beda jak nowe :-D

reklama
Do góry