zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Megam, zawsze sobie chwalilam kremy z bodyshop. Seria do pilegnacji stop jest genialna, nie pamietam tylko, czy peeling tam byl.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a ja własnie robie sobie piling, potem wklepuje krem do stóp, dość obficie i nakładam, skarpetki na noc.nie powiem nie lubie bo zaciepło, ale czego sie nie robi dla urody.No właśnie te kompresy czyli krem na stopy potem owinąć folią i ręcznikiem??? Kurde ciężko będzie bo na tyłku to ja usiedzieć nie mogę i zawsze jak mam wysmarowane nogi to zaraz coś muszę robić a już na pewno nie ma opcji spania z czymś na stopach.
Poszukuję czegoś sprawdzonego może kremu, peelingu czegokolwiek na pięty bo po lecie to tarki mam a nie pięty.