reklama
marta - rejestrujesz się i codziennie dostajesz oferty na maila. Jak Ci się jakaś spodoba to kupujesz,od razu płacisz i mailem otrzymujesz kupon groupon i szczegóły oferty. Później już dzwonisz i się umawiasz:-)dziewczyny a z tym grouponem to jak to jest dokladnie? chodzi mi o podzial na miasta-Ilawy nie ma, ale Olsztyn jest...to ja moge sobie taki kupon zaklepac? i co trzeba zrobic-w sensie wydrukowac czy co? bo ja to ciemna jestem w tym temacie
Aby sobie poprawić nastrój wybieram się do fryzjera 13 października na 13.00
Wykupiłam na grouponie kupon na regenerację, cięcie i modelowanie lub prostowanie za 49zł w Willi Parkowej.
Dopłacę za farbowanie i mam nadzieję, że uda mi się wreszcie uzyskać taki kolor włosów o jakim marzę, specjalnie ich przy tym nie niszcząc.
Poprzednim razem w salonie matrix zamiast mi zrobić kolor jaśniejszy od mojego i w chłodnym odcieniu - zrobiono mi ciemniejszy i po 3 myciach widoczna była już ruda poświata Teraz postawiłam na farby goldwell - macie jakieś opinie o nich?
Tutaj jest paleta:
Paleta kolorów Goldwell Topchic/colorance
Moje wymarzone kolorki to: 6NP z i 7N z Topchic Triflective Naturals
W ogóle zaskoczyła mnie obsługa, bo chwilę po zarezerwowaniu terminu zadzwoniła do mnie fryzjerka, która będzie te cuda na moich włosach robić, dopytała o mój naturalny kolor i o to co dokładnie bym chciała uzyskać, o długość, kondycję włosów itp.
Elvie te farby są o niebo lepsze od loreala
od wielu lat robię nimi włosy z małą przerwą kiedy to się tu wprowadziłam i metodą prób i błędów szukałam fryzjera . a teraz znalazłam ( już i dwa razy dziewczyna robiła ) i własnie ma też te farby co moja fryzjerka z wawy i znowu jestem bardzo zadowolona
Chciaż ja robię blondy nie wiem jak jest z ciemnymi ale mam nadzieję że tak samo .
Na wypadanie włosów polecam maseczkę z drożdży żółtka , i czegos tam jeszcze ( jak coś spytam tesciową )
jej włosy garściami wychodziły a odkąd taką sobie nakłada to już ma lepiej - no i tania w wykonaniu
Przepis na maseczkę poproszę. Zdecydowałam, że podjadę tam gdzie mnie mają farbować, zapytam tej przypisanej mi fryzjerki co ma zamiar mi na łeb nakładać i sama sobie farbę na allegro kupię, bo wyniesie mnie to 4 razy taniej Sprytna kumpela mi dziś tak podpowiedziała;-) Nawet namiar do sprzedawcy tych farb już mam:-)
ja też smigam do fryzjera - jeszcze sie nie umowiłam - ale zakupiłam goupon na dekoloryzację, koloryzjację i regenerację - więc w efekcie będę RUDA.
Moje naturalne włosy mam tak ciemne, że rudy mi nie wychodzi, a jak zrobia mi dekoloryzację to bedzie ok
Moje naturalne włosy mam tak ciemne, że rudy mi nie wychodzi, a jak zrobia mi dekoloryzację to bedzie ok
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Marta dokładnie tak jak piszą dziewczyny.
Ja wstawie linka do tego mojego grupona bo znowu jest aktywny może dziewczyny z katowic-mikołowa-gliwic skorzystają
Do -76%: groupon na dowolne buty damskie lub męskie (29 zł) bądź dziecięce (19 zł)
Ja wstawie linka do tego mojego grupona bo znowu jest aktywny może dziewczyny z katowic-mikołowa-gliwic skorzystają
Do -76%: groupon na dowolne buty damskie lub męskie (29 zł) bądź dziecięce (19 zł)
aniez
Fanka BB :)
Nata- jesli nadal 'wychodza' Ci wlosy, to uwazaj z dekoloryzacja, bo to zabieg, ktory dosc wyniszcza :-( czasem nawet porzadne odzywienie wlosow niewiele pomaga :-( kiedys tak robilam sobie blond i potem byla masakra, mialam strasznie suche wlosy (choc ja z natury i tak mam ten problem) i strasznie mi wypadaly, to samo mowily wszystkie moje kumpele po zabiegu dekoloryzacji. Pisze, zebys wiedziala, bo w rudym moze byc Ci ladnie
wlasnie mialam to samo napisac o dekoloryzacji. kolezanka sobie zafundowala - miala rudy, chciala blond. owszem, wyszedl blond, ale wlosy miala jak sznurki od snopowiązałki wiec ja nigdy bym sobie tego nie zafundowala.
reklama
elvie nie wiem jak na tym wyjdziesz bo te farby u nich są w takich wielkich tubach i zeby uzyskac kolor do danych włosów to poytrafią mieszać ich kilka . a samo farbowanie nie jest chyba aż tak mega drogie żebyś nie mogła sobie zaszaleć .
Maseczka do włosów : moja teściowa robi z dwóch żółtek i połowy drożdży , do tego daje pare kropel wit A . może też dodać wodę , naftę kosmetyczną ( jakieś 4 zł w aptece ) ew troszke oliwy z oliwek jak ktoś ma suche
Maseczka do włosów : moja teściowa robi z dwóch żółtek i połowy drożdży , do tego daje pare kropel wit A . może też dodać wodę , naftę kosmetyczną ( jakieś 4 zł w aptece ) ew troszke oliwy z oliwek jak ktoś ma suche
Podziel się: