reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zadbane Mamusie :)

reklama
aniam - pytałam i nałożenie 20zł + moja farba nawet licząc trzy tubki (co mi zostanie na dwa kolejne farbowania) wyjdzie taniej niż ich opcja;-)

Czy możecie polecić jakąs dobra maskę do włośów. Mam strasznie zniszczone włosy od prostownicy, bo przejechałam sobie kilka razy za bardzo nagrzaną, bo młoda mi poprzestawiała temperaturę a ja nie spojrzałam i z przyzwyczajenia raz ciach i mam siano :-(

a ja ostatnio odkryłam zajeb.isty krem do stóp
Intensywnie nawilżający krem do stóp z lawendą Foot Works
jest taki boski, że nawet mój mąż smaruje sobie stopy... hehehe super nawilża, polecam całą serię tą z lawendą.

Czy możecie polecić jakąs dobra maskę do włośów. Mam strasznie zniszczone włosy od prostownicy, bo przejechałam sobie kilka razy za bardzo nagrzaną, bo młoda mi poprzestawiała temperaturę a ja nie spojrzałam i z przyzwyczajenia raz ciach i mam siano :-(

jest taki boski, że nawet mój mąż smaruje sobie stopy... hehehe super nawilża, polecam całą serię tą z lawendą.

z aptecznych wax .
ja mam tez maskę z loreala ale tego nie profesjonalnego . kupiłam w rosmanie za 15 zł i bardzo ładne mam po niej włosy a tez mam dośc suche

A ja się tak beznadziejnie dzisiaj czuję, że w ramach poprawy nastroju zafundowałam sobie farbowanie włosów.
Wybrałam szamponetkę w kolorze aromatyczne cappucino, taką:
Drogeria raan.com.pl - Sklep internetowy z kosmetykami i perfumami
Mam za ciemne włosy, aby mi ten kolor wyszedł, więc pewnie tylko włosy połysku nabiorą.
Aktualnie podglądam i wygląda mi to na ciemnorudy.
Mimo to będę wyglądać lepiej, bo były już takie sprane i niejakie.
Kolor cappucino docelowo mam zamiar osiągnąć 13 października u fryzjera:tak:

Na spalone siano tylko cement do włosów kerastase:
KERASTASE CEMENT TERMICZNY 125ml (1816607504) - Aukcje internetowe Allegro
Jest świetny, już po pierwszej aplikacji włosów nie poznasz i nie trzeba go spłukiwać. Poza tym jest mega wydajny, bo ja na swoje dość długie włosy nakładam ilość odpowiadająca orzechowi laskowemu. Warto zainwestować i na 100% będziesz zadowolona!

Apteczny Wax na wypadanie bardziej, ale też fajny tylko masa zachodu z nim, bo trzeba nakładać na umyte, osuszone włosy, później trzymać w cieple 30minut i spłukać i tak najlepiej 2 razy w tygodniu.

reklama
laski mam pytanie:
czy macie doświadczenie z zestawami do akrylu z allegro?
czy sa ok?
chciałam sobie cos sama pokombinowac i tak sie własnie zastanawiam nad takim kupnem.
Kiedyś robiłam pazurki, ale żelem i z doświadczenia Ci powiem, że nie warto na allegro kupować, bo tam masz owszem tanio, a za dobry produkt trzeba zapłacić i moje żele kupowałam w sklepach internetowych. Akrylem nie pracowałam, ale zawsze warto na forach poczytać.

Do góry