reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zadbane Mamusie :)

reklama
aniam - pytałam i nałożenie 20zł + moja farba nawet licząc trzy tubki (co mi zostanie na dwa kolejne farbowania) wyjdzie taniej niż ich opcja;-)

Czy możecie polecić jakąs dobra maskę do włośów. Mam strasznie zniszczone włosy od prostownicy, bo przejechałam sobie kilka razy za bardzo nagrzaną, bo młoda mi poprzestawiała temperaturę a ja nie spojrzałam i z przyzwyczajenia raz ciach i mam siano :-(

a ja ostatnio odkryłam zajeb.isty krem do stóp
Intensywnie nawilżający krem do stóp z lawendą Foot Works
jest taki boski, że nawet mój mąż smaruje sobie stopy... hehehe super nawilża, polecam całą serię tą z lawendą.

Czy możecie polecić jakąs dobra maskę do włośów. Mam strasznie zniszczone włosy od prostownicy, bo przejechałam sobie kilka razy za bardzo nagrzaną, bo młoda mi poprzestawiała temperaturę a ja nie spojrzałam i z przyzwyczajenia raz ciach i mam siano :-(

jest taki boski, że nawet mój mąż smaruje sobie stopy... hehehe super nawilża, polecam całą serię tą z lawendą.

z aptecznych wax .
ja mam tez maskę z loreala ale tego nie profesjonalnego . kupiłam w rosmanie za 15 zł i bardzo ładne mam po niej włosy a tez mam dośc suche

A ja się tak beznadziejnie dzisiaj czuję, że w ramach poprawy nastroju zafundowałam sobie farbowanie włosów.
Wybrałam szamponetkę w kolorze aromatyczne cappucino, taką:
Drogeria raan.com.pl - Sklep internetowy z kosmetykami i perfumami
Mam za ciemne włosy, aby mi ten kolor wyszedł, więc pewnie tylko włosy połysku nabiorą.
Aktualnie podglądam i wygląda mi to na ciemnorudy.
Mimo to będę wyglądać lepiej, bo były już takie sprane i niejakie.
Kolor cappucino docelowo mam zamiar osiągnąć 13 października u fryzjera:tak:

Na spalone siano tylko cement do włosów kerastase:
KERASTASE CEMENT TERMICZNY 125ml (1816607504) - Aukcje internetowe Allegro
Jest świetny, już po pierwszej aplikacji włosów nie poznasz i nie trzeba go spłukiwać. Poza tym jest mega wydajny, bo ja na swoje dość długie włosy nakładam ilość odpowiadająca orzechowi laskowemu. Warto zainwestować i na 100% będziesz zadowolona!

Apteczny Wax na wypadanie bardziej, ale też fajny tylko masa zachodu z nim, bo trzeba nakładać na umyte, osuszone włosy, później trzymać w cieple 30minut i spłukać i tak najlepiej 2 razy w tygodniu.

reklama
laski mam pytanie:
czy macie doświadczenie z zestawami do akrylu z allegro?
czy sa ok?
chciałam sobie cos sama pokombinowac i tak sie własnie zastanawiam nad takim kupnem.
Kiedyś robiłam pazurki, ale żelem i z doświadczenia Ci powiem, że nie warto na allegro kupować, bo tam masz owszem tanio, a za dobry produkt trzeba zapłacić i moje żele kupowałam w sklepach internetowych. Akrylem nie pracowałam, ale zawsze warto na forach poczytać.

Do góry