reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zadbane Mamusie :)

Kiedyś robiłam pazurki, ale żelem i z doświadczenia Ci powiem, że nie warto na allegro kupować, bo tam masz owszem tanio, a za dobry produkt trzeba zapłacić i moje żele kupowałam w sklepach internetowych. Akrylem nie pracowałam, ale zawsze warto na forach poczytać.

własnie sobie poczytałam i wychodzi na to , że lepiej samodzielnie sobie cos skompletować, poszperac na allegro, lub tańszym kosztem - przesyłki, pójść do churtowni kosmetycznej i kupić co trzeba. tym bardziej ze ja juz mam przyrzady , prócz preparatów.
mam nadzieje ze cos se potworze, bo jak nie to pozostanie mi dalej utrzymywać kosmetyczki heheh
a u nas ceny za akryl są rozne: od 50 - do 100zł.

reklama
Na spalone siano tylko cement do włosów kerastase:
KERASTASE CEMENT TERMICZNY 125ml (1816607504) - Aukcje internetowe Allegro
Jest świetny, już po pierwszej aplikacji włosów nie poznasz i nie trzeba go spłukiwać. Poza tym jest mega wydajny, bo ja na swoje dość długie włosy nakładam ilość odpowiadająca orzechowi laskowemu. Warto zainwestować i na 100% będziesz zadowolona!

Apteczny Wax na wypadanie bardziej, ale też fajny tylko masa zachodu z nim, bo trzeba nakładać na umyte, osuszone włosy, później trzymać w cieple 30minut i spłukać i tak najlepiej 2 razy w tygodniu.

Nie nigdy nie osuszałam włosów zawsze nakładałam go siedząc w wannie i też było ok

Elvie ja stosowałam wax jak mi wypadały włosy po karmieniu i nie osuszałam, bo było napisane, że na mokre więc zachodu z tym nie ma wcale jak dla mnie. nakładasz latasz po chałupie z ręcznikiem na głowie, albo siedzisz w kąpieli i tyle. Jednak wax strasznie mi włosy zaczął przetłuszczać ale pomógł i to bardzo.

akaata - a ja mam wrażenie, że jak nałożysz odżywkę i zawiniesz włosy w ręcznik to ręcznik ją wchłonie a nie włosy, więc myję, osuszam ręcznikiem, aby woda z nich nie ciekła, nakładam wax, na to reklamówkę foliową jednorazowa i dopiero ręcznik. Fakt, to bardzo skuteczna odżywka jeśli używa się jej systematycznie.

dziewczyny bylam dzis u fryzjera, u mojej kumpeli, i tak patrze na nia i jakas ladniejsza mi sie wydawala, i pytam sie jej o co chodzi, a ona mi po paru zgadywankach mowi ze ma rzesy przedluzane i zageszczone, kurde jak super to wyglada! zabieg trwa kolo 2-2.5 godz kazda rzesa pojedynczo przedluzana, chyba tez to zrobie, slyszalyscie o tym? ja robilam kiedys ale sztuczne rzesy...co trzymaly sie tylko pare dni...

Justa moja sąsiadka w gabinecie u siebie to robi jak jest ładnie zrobione to wygląda fenomenalnie wręcz .
Wady są tylko dwie bardzo osłabia rzęsy , i potem się człowiek od tego uzależnia , bo jak się raz zrobi to potem jak się zdejmie to człowiek szoku doznaje i robi ponownie - to słowa tej dziewczyny bo ja nie robiłam . U nas to kosztuje od 170 zł do góry . zalezy jakie rzęsy i jaki klej do nich .
Wystarcza na jakieś 4-6 tyg w zależności od tego jak Twoje naturalne będą wypadać

jak jest ładnie zrobione to wygląda fenomenalnie wręcz .
Wady są tylko dwie bardzo osłabia rzęsy , i potem się człowiek od tego uzależnia , bo jak się raz zrobi to potem jak się zdejmie to człowiek szoku doznaje i robi ponownie
Popieram!

Z resztą któraś z Kwietniówek już ten temat poruszała i miała zdaje się robić. Przyznać się, która to bo nie pamiętam:zawstydzona/y: Kamisia??

reklama
Do góry