reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zadbane Mamusie :)

Love, jesli lekarz nie znalazl zadnych nieprawidlowosci, znaczy wszystko OK. Problem sam zniknac powinien. A jak nie zniknie, to miej na uwadze porade z tego dowcipu:

Przychodzi chlop do lekarza i mowi:
- Panie doktorze, boli mnie jak oddycham.
- Nie oddychac - poradzil doktor.

Zostaw te swoje cycole w spokoju, nie mietos ich i bedzie git :-D

reklama
Zielona- buhahahaha... gdzie nie zaglądne, tam sama radość :-D
Love- to normalne, niektóre babki tak mają i ponoć kiedyś się kończy, widać tak u Ciebie hormony 'zaszalały'.

Laski, szczególnie te zakręcone;-) kupiłam sobie nowy szampon, taki:
LOREAL Liss Ultime Szampon 250ml OKZAJA!!! (1765394782) - Aukcje internetowe Allegro

i cement do włosów:
KERASTASE Ciment Thermique cement termiczny 125ml (1763469101) - Aukcje internetowe Allegro

Dzisiaj pierwszy raz tego użyłam i jestem baaaaaaardzo zadowolona. Pachnie pięknie, włosy gładziutkie jak nie moje normalnie! POLECAM!

Aha, sprzedawca mi mówił, że jak ktoś ma łamliwe, rozjaśniane, mocno zniszczone włosy to z tej serii co cement powinien zakupić kąpiel do włosów i cement 200ml do spłukiwania, a dopiero jako trzeci krok ten cement który ja mam nakładać, bo jego się już nie spłukuje.

Tu jest ten zestaw:
http://allegro.pl/kerastase-zestaw-kapiel-cement-odbudowa-i1773306847.html

Trochę to drogie, ale wiem, że warto.
Jeden z moich znajomych jest znanym fryzjerem, czesał E.Górniak, Dodę i inne gwiazdy;-)
Jak sobie kiedyś rozjaśnianiem do platynowego blondu włosy potwornie zniszczyłam to mi ten cement polecił i on mi włosy uratował, teraz regularnie do niego wracam:-)
Uważam, że nie ma lepszej kuracji regenerującej a jesli jest to mi o tym napiszcie:-)

Chodzi za mną od dłuższego czasu ciemny blond, więc znów cement może się okazać niezbędny:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry