Ja niestety tez moge dolączyc do Was. mam fatalna cerę, nie dosc, że blizny po tradziku, dzieki kosmetyczce, która mi zrabala kilkanascie lat temu, to jeszcze mam problemy z wypryskami. Tylko u mnie umijescowione są pod rzuchwa i wysypuje mnie zawsze zimą, latem mam spokoj. Byłam kiedys u drmatologa w klinice dermatologii estetycznej i powiedzial mi ,że to sparwy hormonalne, no i oczywiscie wyslal do gina, aby ten przepisal mi Diane35. Jednak po przeczytaniu kilka for na temat tych tabletek podziękowałam, bo strasznie się po nich tyje:-(. No wiec się bujam z tym problemem do dzis. Mam jednak zamiar na jesien isc na mikrodermabrazje , bo pamietam ,że jak kiedys bylam to cera byla ladniejsza.
reklama
Przylaczam sie do cer problematycznych i polecajacych bellise cere. Generalnie to ze to hormony przekonalam sie po porodzie. To co sie dzialo wtedy z moja twarza wolalo o pomste do nieba. Na szczescie jak hormony sie unormowaly to sie polepszylo. Generalnie to antykoncepcja hormonalna moim zdaniem pomaga na takie rzeczy. Slonce jest tutaj bezapelacyjne, wystarczy ze sie chociaz troche opale i jest super. Ostatnio zaczelam brac ta bellise, przez ok. 2 tygodnie smarowalam sie jakims specyfikiem na recepte i jest duzo lepiej. Na ta abrazje tez sie czaje na grouponie, zeby na jesien sie wybrac :-)
aniez
Fanka BB :)
Wronka- a robiłaś testy hormonalne (nie wiem dokładnie jak to się zowie, ale gin powinien wiedzieć), dobrze dobrany tabs nie powinien 'tuczyć', na oko się tego nie powninno przepisywać, jeśli po jednych źle się czujesz i tyjesz, gin powinien zmienić terapię hormonalną na inną. Onegdaj brałam Minulet i nic mi po nim nie było (w sensie wagi... w sensie ciążowym też ).
Wronka- a robiłaś testy hormonalne (nie wiem dokładnie jak to się zowie, ale gin powinien wiedzieć), dobrze dobrany tabs nie powinien 'tuczyć', na oko się tego nie powninno przepisywać, jeśli po jednych źle się czujesz i tyjesz, gin powinien zmienić terapię hormonalną na inną. Onegdaj brałam Minulet i nic mi po nim nie było (w sensie wagi... w sensie ciążowym też ).
Nie robiłam...chyba muszę się wziąc za siebie na jesien i pochodzic po lekarzach;-)
Katik
...jestem mamą...
Wronka, zgadza sie, ta Diana to straszne cholerstwo! Ja w liceum bralam, wlasnie w celach leczniczych a nie anty, i z 54 kilo wyskoczylam na ponad 60 i nawet po ich odstawieniu juz nigdy na piecdziesiat nie zeszlam wrrrrrr
Poczytalam o tej Belissie, juz zlozylam zamowienie u siostry, przywiezie mi za 2 tygodnie. Mam nadzieje, ze mi tez troche choc podreperuje cere.
Poczytalam o tej Belissie, juz zlozylam zamowienie u siostry, przywiezie mi za 2 tygodnie. Mam nadzieje, ze mi tez troche choc podreperuje cere.
A ja w ramach bycia zadbaną mamusią zafundowałam sobie zabieg wyszczuplająco-antycellulitowy. Zamiast 1600zł zapłaciłam jedynie 199 - dlatego kocham groupon:-) Umówiłam się na 22 i 29 września, bo niby kupon ma termin od 20 lipca do 19 października, ale 22 września to był pierwszy wolny termin. Już się doczekać nie mogę:-) No i zastanawiam się, którą partię ciała wybrać. Chciałabym mieć częściej takie dylematy he he
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]
- 2 zabiegi liposukcji ultradźwiękowej oraz 2 zabiegi dermomasażu na wybraną partię ciała
- Liposukcja kawitacyjna – alternatywa dla chirurgii plastycznej – wysoka skuteczność działania – od 1 do 4 cm mniej w talii
- Dermomasaż – modelujący mechaniczny masaż w podciśnieniu – skuteczne modelowanie sylwetki i likwidacja cellulitu – ujędrnienie skóry – usuwanie toksyn
- Redukcja tkanki tłuszczowej z miejsc szczególnie narażonych na jej występowanie – ramiona – uda – pośladki – brzuch – kolana – łydki – boczki
Ostatnia edycja:
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Fajnie. Musze doczytac o co z tym gruponem chodzi i na jakiej zasadzie dziala, bo oferty sa rewelacyjne.
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Wronka, kiedys mialam kolezanke, ktora namietnie oddawala sie mikrodermabrazji. Ona miala koszmarne problemy z cera. Cala twarz pokrywaly jej blizny potradzikowe lub nowe obrzydliwe pryszcze. No i bardzo jej to pomoglo. Spotkalam ja po jakims roku niewidzenia i stare blizny prawie zniknely, nowych nie zauwazylam, a i prycholce praktycznie przestaly sie jej pojawiac. Ja szczesliwie nie mam problemow z wypryskami na twarzy. Niestety pojawiaja mi sie na plecach i za cholere nie moge sobie z mimi poradzic.
Elvie super promocja ))
Ja wczoraj byłam na peelingu kawitacyjnym i muszę przyznać,że efekty jakie dziś dostrzegłam są super (wczoraj jeszcze trochę zaczerwienioną skórę miałam). Na policzkach mam super gładką skórę, na czole również widzę poprawę, mam jeszcze trochę blizn na czole (czerwonych kropek). We wrześniu mam jeszcze 3 zabiegi mikrodemabrazji,a póki co biorę antybiotyk i szczepionkę oraz krem przepisany przez dermatologa i czekam na dalsze efekty.
Ja wczoraj byłam na peelingu kawitacyjnym i muszę przyznać,że efekty jakie dziś dostrzegłam są super (wczoraj jeszcze trochę zaczerwienioną skórę miałam). Na policzkach mam super gładką skórę, na czole również widzę poprawę, mam jeszcze trochę blizn na czole (czerwonych kropek). We wrześniu mam jeszcze 3 zabiegi mikrodemabrazji,a póki co biorę antybiotyk i szczepionkę oraz krem przepisany przez dermatologa i czekam na dalsze efekty.
reklama
Love
Fanka BB :)
zapytam a nóż któraś będzie wiedziała.
Laktacja sama u mnie się skonczyła bardzo wcześnie, Z miała ok 3 mies. pokarmu nie było wcale, po ok2 mies z prawej piersi po nacisnieciu wydobywalo się kilka kropelek.I tak jest do tej pory kiedy nacisnę dalej kilka kropel leci.W koncu poszłam do lekarza,ale wszystko w porządku. Tylko czy to się kiedyś skonczy ? czy już do końca życia mi zostanie ?
Laktacja sama u mnie się skonczyła bardzo wcześnie, Z miała ok 3 mies. pokarmu nie było wcale, po ok2 mies z prawej piersi po nacisnieciu wydobywalo się kilka kropelek.I tak jest do tej pory kiedy nacisnę dalej kilka kropel leci.W koncu poszłam do lekarza,ale wszystko w porządku. Tylko czy to się kiedyś skonczy ? czy już do końca życia mi zostanie ?
Podziel się: