reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zadbane Mamusie :)

Matko kochana wy dopiero pierwsze okresy dostajecie a ja pierwszy mialam juz w lipcu i jest taki jak wczesniej 28 dniowy czyli idealny.
aga w takim razie jak nie planujecie dzidzi to trzymam kciuki za ten okres.

reklama
aga - daj znać, jak z testem.. kciuki trzymam by było po Waszej myśli;-)

U mnie kilka dni temu był fałszywy alarm, brzuch mnie pobolewał jak na @, ale @ jak nie było tak nie ma. Miesiąc już Lenki nie karmię i czekam na tą @.. Oby przed balem mnie dopadła.

Mam do oddania kupon do salonu Jean louis David
a na nim notka:

Ekskluzywna siec salonow fryzjerskich zaprasza na chwile bestroskiego relaksu
Odprezajaca pielegnacja wraz z masazem po okazaniu tego kuponu gratis!

kupon wazny do 30.6.2011

Jesli ktoras chetna, to wysle.

Pozatym mam pytanie.
Bylam ostatnio u kosmetyczki umowic sie na "fresh spring look" ;-) czyli standardowo peeling, maseczka, masaz, bo mam wrazenie, ze ciaza, karmienie, 2x puppp, i zima zrobily mi na twarzy masakre.
Kosmetyczka natomiast zdecydowanie doradza mi mikrodermabrazje. Nie bylam nigdy na tym, i sama nie wiem.
Kolezanka, ktora kiedys sie zdecydowala byla bardzo niezadowolona, i sama widzialam, ze efekty nie byly zbyt fajne, bo tak mocno zluszczyla jej naskorek, ze az takie kropki na twarzy miala.
Ktoras z Was wykonywala mikrodermabrazje? poleca? Jakie macie opinie??

reklama
Katik ja nigdy mikrodermabrazji nie mialam, ale mi kolezanka odradzala z tego samego powodu co Twoja tobie.
Wydaje mi sie ze wszystko zalezy od problemow, jesli skora potrzebuje tylko odswiezenia to wydaje mi sie ze nie ma sensu na taki dosc inwazyjny zabieg, jesli problemem jest jakis tradzik czy cos w tym stylu to wtedy moze i warto:)
tylko jeszcze z tego co slyszalam to mikrodermabrazje najlepiej iles tam razy powtorzyc

Do góry