reklama
annaoj kce
08.06/04.10/09.13
ja miałam pierwszy jakieś 3 tygodnie temu, ale to pewnie przez to, że cerazette odstawiłam
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
a ja pierwszy mialam 25 grudnia i cykle mam regularne 29 dniowe. wiec na dniach juz mnie dopadnie.
aga - daj znać, jak z testem.. kciuki trzymam by było po Waszej myśli;-)
U mnie kilka dni temu był fałszywy alarm, brzuch mnie pobolewał jak na @, ale @ jak nie było tak nie ma. Miesiąc już Lenki nie karmię i czekam na tą @.. Oby przed balem mnie dopadła.
U mnie kilka dni temu był fałszywy alarm, brzuch mnie pobolewał jak na @, ale @ jak nie było tak nie ma. Miesiąc już Lenki nie karmię i czekam na tą @.. Oby przed balem mnie dopadła.
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
Elvie
a jest juz sukienka?
a jest juz sukienka?
filonka
Fanka BB :)
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
ooo super!!!Kwiatuszku -dziś ostatnia przymiarka i jutro odbieram to sie Wam pokaze:-)
Katik
...jestem mamą...
Mam do oddania kupon do salonu Jean louis David
a na nim notka:
Ekskluzywna siec salonow fryzjerskich zaprasza na chwile bestroskiego relaksu
Odprezajaca pielegnacja wraz z masazem po okazaniu tego kuponu gratis!
kupon wazny do 30.6.2011
Jesli ktoras chetna, to wysle.
Pozatym mam pytanie.
Bylam ostatnio u kosmetyczki umowic sie na "fresh spring look" ;-) czyli standardowo peeling, maseczka, masaz, bo mam wrazenie, ze ciaza, karmienie, 2x puppp, i zima zrobily mi na twarzy masakre.
Kosmetyczka natomiast zdecydowanie doradza mi mikrodermabrazje. Nie bylam nigdy na tym, i sama nie wiem.
Kolezanka, ktora kiedys sie zdecydowala byla bardzo niezadowolona, i sama widzialam, ze efekty nie byly zbyt fajne, bo tak mocno zluszczyla jej naskorek, ze az takie kropki na twarzy miala.
Ktoras z Was wykonywala mikrodermabrazje? poleca? Jakie macie opinie??
a na nim notka:
Ekskluzywna siec salonow fryzjerskich zaprasza na chwile bestroskiego relaksu
Odprezajaca pielegnacja wraz z masazem po okazaniu tego kuponu gratis!
kupon wazny do 30.6.2011
Jesli ktoras chetna, to wysle.
Pozatym mam pytanie.
Bylam ostatnio u kosmetyczki umowic sie na "fresh spring look" ;-) czyli standardowo peeling, maseczka, masaz, bo mam wrazenie, ze ciaza, karmienie, 2x puppp, i zima zrobily mi na twarzy masakre.
Kosmetyczka natomiast zdecydowanie doradza mi mikrodermabrazje. Nie bylam nigdy na tym, i sama nie wiem.
Kolezanka, ktora kiedys sie zdecydowala byla bardzo niezadowolona, i sama widzialam, ze efekty nie byly zbyt fajne, bo tak mocno zluszczyla jej naskorek, ze az takie kropki na twarzy miala.
Ktoras z Was wykonywala mikrodermabrazje? poleca? Jakie macie opinie??
reklama
Katik ja nigdy mikrodermabrazji nie mialam, ale mi kolezanka odradzala z tego samego powodu co Twoja tobie.
Wydaje mi sie ze wszystko zalezy od problemow, jesli skora potrzebuje tylko odswiezenia to wydaje mi sie ze nie ma sensu na taki dosc inwazyjny zabieg, jesli problemem jest jakis tradzik czy cos w tym stylu to wtedy moze i warto
tylko jeszcze z tego co slyszalam to mikrodermabrazje najlepiej iles tam razy powtorzyc
Wydaje mi sie ze wszystko zalezy od problemow, jesli skora potrzebuje tylko odswiezenia to wydaje mi sie ze nie ma sensu na taki dosc inwazyjny zabieg, jesli problemem jest jakis tradzik czy cos w tym stylu to wtedy moze i warto
tylko jeszcze z tego co slyszalam to mikrodermabrazje najlepiej iles tam razy powtorzyc
Podziel się: