Katik - dzięki za link!!
A tą kieckę Cichopkowej to nawet miałam kupić ale że na jedno ramię to zrezygnowałam.
Teraz mam jeszcze dylemat czy postawić na czarne dodatki czy zaszaleć z amarantem..
zaszalej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Katik - dzięki za link!!
A tą kieckę Cichopkowej to nawet miałam kupić ale że na jedno ramię to zrezygnowałam.
Teraz mam jeszcze dylemat czy postawić na czarne dodatki czy zaszaleć z amarantem..
moglabys mi dac jakis link do tej wlasnie sukienki? widzialas dokladnie ta? czy cos podobnego? bo mi chodzi o dokladnie taka sama..Katik - dzięki za link!!
ale Ty chyba karmisz jeszcze?tak sobie dzis siedze i mysle, ze to juz 6 tyg od ostatniej miesiaczki mija (w styczniu mialam 1szy raz od lipca 2009, fajnie bylo bez). chyba sie do apteki po test przejde...
no karmie jeszcze, karmie, ale juz tylko kilka razy dziennie. I mam nadz ze to przez to karmienie takie opoznienie bo rodzenstwa Sebkowego jeszcze w planach nie mamy.ale Ty chyba karmisz jeszcze?
jak karmisz to normalka
ja po odstawieniu mlodego
mialam 8 tygodni przerwy w miesiaczce (juz nie karmilam)
lekarz mi mowil ze jescze przez dwa miechy po odstawieniu hormony sie normuja i moze byc @ a moze nie byc