Mi się tam fryzurka podoba i w sumie wszystkie na tej stronie SNOBKA – Fryzurka na wesele lubię niełady, ale to jak już wolisz i jak się lepiej czujesz, w sumie Katik też mądrze prawi :-)
reklama
Mnie się taka fryzurka o której Katik pisze też bardzo podoba, ale u mnie odpada z 2 powodów:
1) włosy mam za krótkie i kitka będzie jak kikut, w dodatku pocieniowany więc efekt mizerny
2) mam wysokie czoło i w miejscu gdzie są zakola mam takie krótkie, niesforne włoski które przy gładkim uczesaniu wychodza i sterczą:/
Poza tym M. obstaje jednak przy lokach i mnie przekonuje, żebym loki zostawiła, ewentualnie zrobiła lokową fryzurę u fryzjera, aby to elegancko wyglądało - coś takiego jak ma Katy Melua:
Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://blog.soldoutticketmarket.com/wp-content/uploads/Katie-Melua-1.jpg
1) włosy mam za krótkie i kitka będzie jak kikut, w dodatku pocieniowany więc efekt mizerny
2) mam wysokie czoło i w miejscu gdzie są zakola mam takie krótkie, niesforne włoski które przy gładkim uczesaniu wychodza i sterczą:/
Poza tym M. obstaje jednak przy lokach i mnie przekonuje, żebym loki zostawiła, ewentualnie zrobiła lokową fryzurę u fryzjera, aby to elegancko wyglądało - coś takiego jak ma Katy Melua:
Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://blog.soldoutticketmarket.com/wp-content/uploads/Katie-Melua-1.jpg
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
elvie te loki sa ladne, ja generalnie lubie kedziorki. problemem jest to, ze one dobrze prezentuja sie albo z prostymi sukniami, albo z takimi romantycznymi... do twojej tylko gladka fryzurka lub wlosy spiete do tylu, mniej wiecej tak jak na II zdjeciu z tych, ktore izabela wkleila. mozesz pomyslec na falami zamiast mocnych skretow.
Katik
...jestem mamą...
Elvie, tu cos na temat sukienek bandazowych na modelkach/gwiazdach.
Zauwaz, ze praktycznie kroluja wlosy upiete, badz wlasnie proste.
Z wybiegu na salony - Galerie - Kobieta w INTERIA.PL - zdrowie kobiety, diety, uroda, seks, moda
Zauwaz, ze praktycznie kroluja wlosy upiete, badz wlasnie proste.
Z wybiegu na salony - Galerie - Kobieta w INTERIA.PL - zdrowie kobiety, diety, uroda, seks, moda
zielona maupa
elvie, piszac prosta mialam na mysli lejaca sie, bez zadnych falbanek lub innych ozdob.
reklama
zielona maupa
elvie, ja bym zaszalala z kolorami. jasne, ze czarne to klasyka, tyle ze troche banalne i "ciezkawe".
Podziel się: