reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zadbane Mamusie :)

reklama
Mnie się taka fryzurka o której Katik pisze też bardzo podoba, ale u mnie odpada z 2 powodów:
1) włosy mam za krótkie i kitka będzie jak kikut, w dodatku pocieniowany więc efekt mizerny
2) mam wysokie czoło i w miejscu gdzie są zakola mam takie krótkie, niesforne włoski które przy gładkim uczesaniu wychodza i sterczą:/

Poza tym M. obstaje jednak przy lokach i mnie przekonuje, żebym loki zostawiła, ewentualnie zrobiła lokową fryzurę u fryzjera, aby to elegancko wyglądało - coś takiego jak ma Katy Melua:
Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://blog.soldoutticketmarket.com/wp-content/uploads/Katie-Melua-1.jpg

elvie te loki sa ladne, ja generalnie lubie kedziorki. problemem jest to, ze one dobrze prezentuja sie albo z prostymi sukniami, albo z takimi romantycznymi... do twojej tylko gladka fryzurka lub wlosy spiete do tylu, mniej wiecej tak jak na II zdjeciu z tych, ktore izabela wkleila. mozesz pomyslec na falami zamiast mocnych skretow.

Wlasnie natknelam sie na fote Cichopkowej w pieknie dobranej sukni bandazowej. I jak cudnie prezentuje sie jej biust
211550.jpg

Katik - dzięki za link!!

A tą kieckę Cichopkowej to nawet miałam kupić:tak: ale że na jedno ramię to zrezygnowałam.

Teraz mam jeszcze dylemat czy postawić na czarne dodatki czy zaszaleć z amarantem..

reklama
Do góry