reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zadbane Mamusie :)

Elvie co to za Rio, bo wszędzie o tym piszesz?

Muszę Wam powiedzieć, że jestem już na końcówce 6 weidera i jestem rozczarowana. Zostało mi 6 dni. Spadło mi do tej pory 6 cm. Ale brzuch mam nadal i jest miękki :-:)eek: mimo codziennych ćwiczeń. A już najgorzej pozbyć się na dole oponki. U góry to jeszcze może być.
Może jak ktoś jest chudzielcem, to po 6 na pewno będzie miał super wyrzeźbiony brzuch, no ale tak jak w moim przypadku może nie warto wierzyć w cuda :eek:
Szkoda, że nie zrobiłam fotki przed, bo bym Wam pokazała przed i po.

Kupiłam teraz piłkę do ćwiczeń, więc jak skończę 6, przerzucę się na nią. I chyba wrócę do ćwiczeń z Tamilee Webb.

reklama
maonka....hehe Rio to Złotoryja:-), inaczej ZlotoRIO:-)

Co do 6W, wiesz z tego co wiem to daje super efekty, ale te cwiczenia rzexbią mięśnie, wiec jak ktos ma tluszczyk na brzuchu to nic nie da, najpierw trzeba zwalic tłuszczyk a potem 6W;-0. Ja tez się przymierzam do 6W, ale dopiero jak osiagnę swoją wage:-)

maonka....hehe Rio to Złotoryja:-), inaczej ZlotoRIO:-)

Dobre HEHE A już myślałam, że może Elvie wybiera się do Brazylii :-)

Co do 6W, wiesz z tego co wiem to daje super efekty, ale te cwiczenia rzexbią mięśnie, wiec jak ktos ma tluszczyk na brzuchu to nic nie da, najpierw trzeba zwalic tłuszczyk a potem 6W;-0. Ja tez się przymierzam do 6W, ale dopiero jak osiagnę swoją wage:-)

To mnie nie pocieszyłaś :-:)-:)-( Buuuuuu

Dziewczyny, ja znów w związku z balem..

Jakby Wam wpadły gdzieś w oko jakieś fajne wieczorowe fryzury to będę wdzięczna za linki.
Czesać się będę we Wrocku, więc fryzura musi przetrwać podróż do stolicy;-)
Myślałam o dobieranych warkoczach a konkretnie o tzw. koszyczku przez całą głowę, bo modny i mi się podoba a przy tym dziewczęcy jest. Coś takiego jak ma tu Anne Hathaway:
Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://www.stylistka.pl/img/artykul/872/trendy-fryzury-gwiazd_7527_5.jpeg
Nie wiem jednak co na to fryzjerka, czy da radę mi grzywkę jakoś sensownie wpleść, bo mimo że ją od dawna zapuszczam to naciągnięta sięga mi aktualnie do ust.
Koków a'la stara matrona nie chcę.

tez wydaje mi sie, ze nie bedzie pasowac.
Proste wlosy, spiete w konski ogon, fantazyjnie zapleciony kosmyk wlosow tworzac jakby gumke.
Masz na codzien krecone wlosy, wiec rozprostowanie ich i spiecie bedzie zupelna odmiana, w dodatku przy spietych ladnie wlosach bedziesz mogla wykonac piekny makijaz, i bedzie ladnie uwydatniony.

reklama
tez wydaje mi sie, ze nie bedzie pasowac.
Proste wlosy, spiete w konski ogon, fantazyjnie zapleciony kosmyk wlosow tworzac jakby gumke.
Masz na codzien krecone wlosy, wiec rozprostowanie ich i spiecie bedzie zupelna odmiana, w dodatku przy spietych ladnie wlosach bedziesz mogla wykonac piekny makijaz, i bedzie ladnie uwydatniony.

Popieram do tej kiecki jak najbardziej

Do góry