Zielona - ja kupiłam właśnie jedną długą, na jedno ramię, z rozpierdakiem z przodu, przepiękną od karen milen. Tylko wg mnie wyglądam w niej grubo, jak taka baba-ryba. W czwartek ją do Wrocka przywiozę to się wystroję, foty wrzucę i ocenicie. Mam też ze 20 innych, w większości nigdy nigdzie nie byłam i M. mnie namawia, żebym nie kupowała, bo mam sporo ładnych i kupowanie na siłę bez sensu. Wybiorę coś, pofocę się i poddam się Waszej opinii;-)
reklama
e.salamandra
Mama pełną parą
Hej dziewczyny
Dopiero sie odzywam Bardzo, bardzo dziekuje za porady. Do czarnej ubralam perly i to bylo to! ladnie to wygladalo wiec jestem wdzieczna.
Ogolnie balowalam do 5:00. I uwaga... 97% kobiet ubranych w czern. nie bylam wiec oryginalna, ale perelki nadaly wyrazistosci.
teraz zabieram sie do nadrabiania
Dopiero sie odzywam Bardzo, bardzo dziekuje za porady. Do czarnej ubralam perly i to bylo to! ladnie to wygladalo wiec jestem wdzieczna.
Ogolnie balowalam do 5:00. I uwaga... 97% kobiet ubranych w czern. nie bylam wiec oryginalna, ale perelki nadaly wyrazistosci.
Zielona - ja kupiłam właśnie jedną długą, na jedno ramię, z rozpierdakiem z przodu, przepiękną od karen milen. Tylko wg mnie wyglądam w niej grubo, jak taka baba-ryba. W czwartek ją do Wrocka przywiozę to się wystroję, foty wrzucę i ocenicie. Mam też ze 20 innych, w większości nigdy nigdzie nie byłam i M. mnie namawia, żebym nie kupowała, bo mam sporo ładnych i kupowanie na siłę bez sensu. Wybiorę coś, pofocę się i poddam się Waszej opinii;-)
Przy Twojej figurze nie da sie wygladać jak baba ryba ..
e.salamandra
Mama pełną parą
justa z cubusa kieca. Sama w sobie nie zachwyca, ale ja w srodku, wysokie szpile i nabrala charakteru :-) nie zbyt wyzywajaco, ale kobiecosalamandra chyba juz na tym balu... takze juz nic nie doradzam, ale ta czarna na koncu jesli jest z h&m - a wyglada na nia - bo ja tez taka mam, to porazka na calego, nie nadaje sie na bal charytatywny tylko na dicho, mam nadzieje ze to nie ta sama...hihi
justa z cubusa kieca. Sama w sobie nie zachwyca, ale ja w srodku, wysokie szpile i nabrala charakteru :-) nie zbyt wyzywajaco, ale kobieco
a zdjęcie dla kolezanek to co?...chętnie zobaczymy taką laseczkę;-)
Katik
...jestem mamą...
O tak, o tak :-)a zdjęcie dla kolezanek to co?...chętnie zobaczymy taką laseczkę;-)
Salamandra, tak przy okazji :
czy Ty albo maz macie dobre rozeznanie w lustrzankach z mozliwoscia nagrywania filmow????
O tak, o tak :-)
Salamandra, tak przy okazji :
czy Ty albo maz macie dobre rozeznanie w lustrzankach z mozliwoscia nagrywania filmow????
To ja się podłączam, choć pytanie troszkę inne. Salamandra zerknij na zakupowy, proszę
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
świetny pomysłZielona - ja kupiłam właśnie jedną długą, na jedno ramię, z rozpierdakiem z przodu, przepiękną od karen milen. Tylko wg mnie wyglądam w niej grubo, jak taka baba-ryba. W czwartek ją do Wrocka przywiozę to się wystroję, foty wrzucę i ocenicie. Mam też ze 20 innych, w większości nigdy nigdzie nie byłam i M. mnie namawia, żebym nie kupowała, bo mam sporo ładnych i kupowanie na siłę bez sensu. Wybiorę coś, pofocę się i poddam się Waszej opinii;-)
czekamy na foty
cieszę się że moja propozycja przeszła i sie sprawdzila))Hej dziewczyny
no i czekamy na foty
Ja tez ja tez chce zobaczyć :-(
reklama
Podziel się: