reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zadbane Mamusie :)

Zielona - ja kupiłam właśnie jedną długą, na jedno ramię, z rozpierdakiem z przodu, przepiękną od karen milen. Tylko wg mnie wyglądam w niej grubo, jak taka baba-ryba. W czwartek ją do Wrocka przywiozę to się wystroję, foty wrzucę i ocenicie. Mam też ze 20 innych, w większości nigdy nigdzie nie byłam i M. mnie namawia, żebym nie kupowała, bo mam sporo ładnych i kupowanie na siłę bez sensu. Wybiorę coś, pofocę się i poddam się Waszej opinii;-)

reklama
Hej dziewczyny
Dopiero sie odzywam Bardzo, bardzo dziekuje za porady. Do czarnej ubralam perly i to bylo to! ladnie to wygladalo wiec jestem wdzieczna.
Ogolnie balowalam do 5:00. I uwaga... 97% kobiet ubranych w czern. nie bylam wiec oryginalna, ale perelki nadaly wyrazistosci.
teraz zabieram sie do nadrabiania

Zielona - ja kupiłam właśnie jedną długą, na jedno ramię, z rozpierdakiem z przodu, przepiękną od karen milen. Tylko wg mnie wyglądam w niej grubo, jak taka baba-ryba. W czwartek ją do Wrocka przywiozę to się wystroję, foty wrzucę i ocenicie. Mam też ze 20 innych, w większości nigdy nigdzie nie byłam i M. mnie namawia, żebym nie kupowała, bo mam sporo ładnych i kupowanie na siłę bez sensu. Wybiorę coś, pofocę się i poddam się Waszej opinii;-)

Przy Twojej figurze nie da sie wygladać jak baba ryba .. :)

salamandra chyba juz na tym balu... takze juz nic nie doradzam, ale ta czarna na koncu jesli jest z h&m - a wyglada na nia - bo ja tez taka mam, to porazka na calego, nie nadaje sie na bal charytatywny tylko na dicho, mam nadzieje ze to nie ta sama...hihi
justa z cubusa kieca. Sama w sobie nie zachwyca, ale ja w srodku, wysokie szpile i nabrala charakteru :-) nie zbyt wyzywajaco, ale kobieco

świetny pomysł
czekamy na foty
Hej dziewczyny
Dopiero sie odzywam Bardzo, bardzo dziekuje za porady. Do czarnej ubralam perly i to bylo to! ladnie to wygladalo wiec jestem wdzieczna.
Ogolnie balowalam do 5:00. I uwaga... 97% kobiet ubranych w czern. nie bylam wiec oryginalna, ale perelki nadaly wyrazistosci.
teraz zabieram sie do nadrabiania
cieszę się że moja propozycja przeszła i sie sprawdzila:)))
no i czekamy na foty

Ja tez ja tez chce zobaczyć :-(

reklama
Do góry