reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zadbane Mamusie :)

Zielona - ja kupiłam właśnie jedną długą, na jedno ramię, z rozpierdakiem z przodu, przepiękną od karen milen. Tylko wg mnie wyglądam w niej grubo, jak taka baba-ryba. W czwartek ją do Wrocka przywiozę to się wystroję, foty wrzucę i ocenicie. Mam też ze 20 innych, w większości nigdy nigdzie nie byłam i M. mnie namawia, żebym nie kupowała, bo mam sporo ładnych i kupowanie na siłę bez sensu. Wybiorę coś, pofocę się i poddam się Waszej opinii;-)

reklama
Hej dziewczyny
Dopiero sie odzywam Bardzo, bardzo dziekuje za porady. Do czarnej ubralam perly i to bylo to! ladnie to wygladalo wiec jestem wdzieczna.
Ogolnie balowalam do 5:00. I uwaga... 97% kobiet ubranych w czern. nie bylam wiec oryginalna, ale perelki nadaly wyrazistosci.
teraz zabieram sie do nadrabiania

Zielona - ja kupiłam właśnie jedną długą, na jedno ramię, z rozpierdakiem z przodu, przepiękną od karen milen. Tylko wg mnie wyglądam w niej grubo, jak taka baba-ryba. W czwartek ją do Wrocka przywiozę to się wystroję, foty wrzucę i ocenicie. Mam też ze 20 innych, w większości nigdy nigdzie nie byłam i M. mnie namawia, żebym nie kupowała, bo mam sporo ładnych i kupowanie na siłę bez sensu. Wybiorę coś, pofocę się i poddam się Waszej opinii;-)

Przy Twojej figurze nie da sie wygladać jak baba ryba .. :)

salamandra chyba juz na tym balu... takze juz nic nie doradzam, ale ta czarna na koncu jesli jest z h&m - a wyglada na nia - bo ja tez taka mam, to porazka na calego, nie nadaje sie na bal charytatywny tylko na dicho, mam nadzieje ze to nie ta sama...hihi
justa z cubusa kieca. Sama w sobie nie zachwyca, ale ja w srodku, wysokie szpile i nabrala charakteru :-) nie zbyt wyzywajaco, ale kobieco

świetny pomysł
czekamy na foty
Hej dziewczyny
Dopiero sie odzywam Bardzo, bardzo dziekuje za porady. Do czarnej ubralam perly i to bylo to! ladnie to wygladalo wiec jestem wdzieczna.
Ogolnie balowalam do 5:00. I uwaga... 97% kobiet ubranych w czern. nie bylam wiec oryginalna, ale perelki nadaly wyrazistosci.
teraz zabieram sie do nadrabiania
cieszę się że moja propozycja przeszła i sie sprawdzila:)))
no i czekamy na foty

Ja tez ja tez chce zobaczyć :-(

reklama
Do góry