reklama
wiolka23
Fanka BB :)
Witam wszystkie staraczki i wszystkie przyszłe mamusie jestem nowa na waszym forum mam na imie Wiola i chciałabym się do was przyłączyć:-) jestem mama,mam już prawie 6 letnią córeczke i na dniach będziemy się z mężem strali o drugie dzieciątko
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
witam nową mamusię i zarazem staraczkę życzę powodzenia czyli jesteś juz po @ i zaraz działacie ???????? ilu dniowe masz cykle ???????????
agnes - mam nadzieje ze wizyta udana, pewnie dasz znać rano, wiec czekamy
nosotros pisz wiecej
agnes - mam nadzieje ze wizyta udana, pewnie dasz znać rano, wiec czekamy
nosotros pisz wiecej
Ostatnia edycja:
Z
zZagubiona
Gość
wlasnie wrocilam od fryzjera i........... jestem WSCIEKLA ryczec mi sie chce normalnie ehh nie to ze spoznila sie ponad 30 min to jeszcze polozyla mi prawie czarna farbe jak mi wysuszyla i sie zobaczylam to normalnie kolana mi sie ugiely dobrze ze siedzialam a zamiast przeprosic czy cos to mi wmawiala ze mialam taki kolor chodze do niej juz x lat a ona taki numer odwalila dobrze ze maa ze mna byla bo myslalam ze je rozniose tam na koniec dodala ze jak bede sie zle czula w tym kolorze to mam przyjsc za darmo mi sciagnie go i zafarbuje jeszcze raz
dobrze ze przynajmniej pasemka zrobila w kolorze dobrym a nie np czerwone
wiolka23
Najlepsze jest to że właściwie sie sama w tym nie bardzo orientuje dlatego dołączyłam do was widze że już w tych sprawach jesteście specjalistkami. Pierwszej ciąży nie planowałam byłam młodą mama nie przygotowaną,córeczka w dodatku urodziła się niepełnosprawna ale jest całym naszym życiem.Chcemy żeby miała rodzeństwo żeby ktoś jej kiedyś w życiu pomagał.
wiolka23
Co mogę wam więcej o sobie napisać na codzień zajmuje się córką całe życie jej podporządkowałam siedze z nią w domu jeżdzimy razem do szpitali zawsze tylko my dwie bo mąż zawsze w pracy. Widze że to nie takie łatwe zajść w ciąże ciekawa jestem jak będzie u mnie w czwartek ide jeszcze na usg do ginekologa on mnie troche naprowadzi
Wiolka23 ja też myślałam, że pójdzie jak z płatka, przecież tyle kobiet nie planuje i zachodzi, u mnie dopiero drugi cykl starań 14 lutego się okaże czy mamy z mężusiem ukochany prezent Ja mam normalnie obsesje wszędzie widzę kobietki z brzuszkami. Ja też dopiero jestem początkująca na forum, ale dziewczyny są tu bardzo miłe i zawsze wesprą
reklama
Podziel się: