reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

hej girls

wpadam choc na chwilę :) czytam i czytam i czuje sie, jak w jakieś normalnie książce.. uzależniacie dziewczynki!! :):)
rzadko pisze, częściej czytam Was :):) jesteście genialne :):) pozdrowienia dla mamusiek i staraczek :)

gratuluje nowej mamuni :):)

buźka, nosotros vel nosek

reklama
Witam wszystkie staraczki i wszystkie przyszłe mamusie jestem nowa na waszym forum mam na imie Wiola i chciałabym się do was przyłączyć:-) jestem mama,mam już prawie 6 letnią córeczke i na dniach będziemy się z mężem strali o drugie dzieciątko:happy:

witam nową mamusię i zarazem staraczkę :) życzę powodzenia :) czyli jesteś juz po @ i zaraz działacie ???????? ilu dniowe masz cykle ??????????? :)

agnes - mam nadzieje ze wizyta udana, :) pewnie dasz znać rano, wiec czekamy :)
nosotros pisz wiecej :)

Ostatnia edycja:
wlasnie wrocilam od fryzjera i........... jestem WSCIEKLA ryczec mi sie chce normalnie ehh nie to ze spoznila sie ponad 30 min to jeszcze polozyla mi prawie czarna farbe :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jak mi wysuszyla i sie zobaczylam to normalnie kolana mi sie ugiely dobrze ze siedzialam a zamiast przeprosic czy cos to mi wmawiala ze mialam taki kolor:eek: chodze do niej juz x lat a ona taki numer odwalila dobrze ze maa ze mna byla bo myslalam ze je rozniose tam na koniec dodala ze jak bede sie zle czula w tym kolorze to mam przyjsc za darmo mi sciagnie go i zafarbuje jeszcze raz 0zlosc.gifdobrze ze przynajmniej pasemka zrobila w kolorze dobrym a nie np czerwone

Najlepsze jest to że właściwie sie sama w tym nie bardzo orientuje:zawstydzona/y: dlatego dołączyłam do was widze że już w tych sprawach jesteście specjalistkami.:happy: Pierwszej ciąży nie planowałam byłam młodą mama nie przygotowaną,córeczka w dodatku urodziła się niepełnosprawna ale jest całym naszym życiem.Chcemy żeby miała rodzeństwo żeby ktoś jej kiedyś w życiu pomagał.

Zzagubiona dlatego ja nie cierpię fryzjerów... zawsze coś zchrzanią, ja sama farbuje włosy, grzywkę też sama ścinam a końcówki podcina mi mąż :)

Co mogę wam więcej o sobie napisać na codzień zajmuje się córką całe życie jej podporządkowałam siedze z nią w domu jeżdzimy razem do szpitali zawsze tylko my dwie bo mąż zawsze w pracy. Widze że to nie takie łatwe zajść w ciąże ciekawa jestem jak będzie u mnie w czwartek ide jeszcze na usg do ginekologa on mnie troche naprowadzi:laugh2:

Wiolka23 ja też myślałam, że pójdzie jak z płatka, przecież tyle kobiet nie planuje i zachodzi, u mnie dopiero drugi cykl starań 14 lutego się okaże czy mamy z mężusiem ukochany prezent :) Ja mam normalnie obsesje wszędzie widzę kobietki z brzuszkami. Ja też dopiero jestem początkująca na forum, ale dziewczyny są tu bardzo miłe i zawsze wesprą :)

reklama
Do góry