reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

wzielam tabletki i przejdzie ale wkurza mnie juz to czekanie na @ no ale dzis lub jutro juz bedzie franca jedna wiiec spoko dam rade :-)
ktos mial dzis testowac? chyba aga? kochana daj znac jaki wynik
ejjj dziewczyny Withney Huston nie zyje. szok

reklama
witam:)
u nas też dalej mroźno ale ja się nigdzie nie ruszam więc jakoś to przeżyję:-p

powiem wam że co do mężów to różnie bywa. U mnie to mój m mnie namawiał na dziecko!! Co prawda jest starszy o dwa lata a zawsze chciał być młodym tatą ale już się to raczej nie uda. Po ślubie postanowiliśmy sobie, że urodzę przed jego 30 i gdyby nam się udało za pierwszym razem jak zaczęliśmy staranka to by się udało... ale teraz nie ma szans bo urodziny ma w czerwcu.
On bardzo to też przezywa, a w tym cyklu to chyba bardziej niż ja. Pierwsze co zrobi jak otworzy oczy to pyta jaka temperatura?? Cały czas mój wykres sprawdza i analizuje... mówię wam strasznie się tym jara:tak:

a co do sexu to mamy tak jak Lorelain cały czas tylko myśleliśmy o dniach płodnych i czy się uda a nie o przyjemności i skutek był wręcz odwrotny. Szczerze powiem, że teraz to odpoczywamy po tym okresie bobosexsowym;-)

a co do kasy to u nas też tak średnio choć nie najgorzej. Niby mamy swoje mieszkanie i oboje pracujemy ale kredyt trzeba spłacać przez następne 30 lat:-( zobaczymy jak będzie z dzieckiem, bo to są zawsze wydatki nie do przewidzenia. Chciałabym mieć dwójkę ale zobaczymy jak się sytuacja będzie rozwijać. I dlatego ciesze się z tego awansu bo zawsze jakaś dodatkowa kasa wpadnie:tak:

no tez czytałam o niej ale cóż sława i pieniądze często tak działają na ludzi on miała problem z narkotykami:( szkoda

losiczka72- to podziwiam cie kochana :) a u nas ja gotuje wyjotkowo w weekendy tak to maz caly tydzien , rosolek sie juz gotuje :) i mysle co na drugie , bo moj maz niestety nie jada miesa :) wiec mam problem co by tu zrobic :)
aniabuchowicz-ja na poc zatku strasznie balam sie wpadki , mialam jakas obsesje normalnie hehe , ej to wy juz tak dlugo sie staracie ,moze warto isc do lekarza ?
roza-proponuje wam zainwestowac w drugi komputer :) i bedziecie miec z glowy :D ale powiem ci ze ja teraz zaluje torche ze mamy dwa leptopy i kompa , nie dosc ze tyle pradu bo maz uzywa i kompa i leptopa i jeszcze w sumie nie mamy czasu dla siebie przez to , jak mielismy tylko kompa to nie bylo problemu on niegral ja nie potrzebowalam kompa i siedzielismy razem a teraz to na gg piszemy czasami hehe
bobofrutek- ja zycze Ci zebys nie dostala tej wrednej @ !!!!!
jane- moj tez chce byc mlodmy tata i w sumie chcial juz nim zostac gdy mial 21 lat jak sie poznalismy ale niestety choroba meza zrobila nam psikusa i jest nieplodny , mamy zamrozone plemniczki a to juz nie takie latwe ,terza zalujemy ze wczesniej sie nie postaralsimy mielibysmy juz fajnie odchowanego dzieciaczka , a ta obsejsa zzostane mlodym tata trwa heheh

Ostatnia edycja:
jeny mój mąż ma w sierpniu 29 lat i też chciałam żeby był młodym tatą ale on mówi że czuje sie na 18 i weź tu z takim gadaj :/
a mnie cycki coraz bardziej bolą.... aj ... mam nadzieję że nie na @

Ostatnia edycja:
jane tempke masz sliczna :-) obiecujaca :-) kiedy masz termin @?
roza ja tez mysle ze przedawkowala bo ona lubila sobie walnac cos zawsze

Joweg tak na prawdę staramy się 2gi cykl z tym że w poprzednim miesiącu nie trafiliśmy w owu bo się spóźniła 5 dni tak że wiesz nie jest źle ale i tak się martwie :(
Ja mam już 35 lat mój mężuś 37 wiek robi swoje ale tutaj w UK to norma kobiety dopiero w tym wieku decydują się na dzieci a dzieciaczków jest tu massaaaaaa mówie wam :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry