reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

piateczko zamowilam sobie i m hihi dla mnie nr 55 dla m 127 heh moze na walentynki zdaza przyjsc to bede miala prezent dla niego ;p;p

reklama
zagubiona super te koszulki i bedzie bardzo fajny prezent :-)
ja tez juz bym chciala te wszystkie baby rzeczy kupowac....

Super zzabubiona

a ja sobie teraz pomyślałam, że ta nasza fasolka to cały ojciec- tak się ukrywać i wyskoczyć z niespodzianką hi hi

Hejka Dziewczyny,

Ja tylko przywitać się wpadłam.
Niestety coś mi się wydaje, że ten cykl odpuścić będziemy musieli bo właśnie zawiozłam męża do szpitala i mi go na kardiologii zostawili :frown: Trzymajcie kciuki oby to nie było nic poważnego (przyjechałam do domu bo właśnie robią mu badania ale zaraz tam wracam). Pewnie poleży kilka dni a to u mnie akurat te dni więc podwójna załamka.

Przesyłam buziaki i obiecuję wkrótce nadrobić najświeższe wpisy.

betty a co sie stalo ze musialas meza do szpitala zawiezc? jejuuu oby nic powaznego. trzymam &&&&&&& za zdrowie Twojego meza i szybki powrot do zdrowia :-)

reklama
Do góry