reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

nie robie i nie kuscie mnie :-) jednej krechy juz sie naogladalam a poza tym jeszcze jest za wczesnie by test cos wykazal wiec czekam na rozwoj sytuacji i prosze mnie nie kusic hihi :-)

reklama
witam Was kochane

m jeszcze nie wie. On sobie ćwiczyła ja wyskoczyłam do sklepu po tą bluzeczkę co kiedyś Wam pisałam z napisem na brzuszku hotel mama all inclusive. teraz czekam , aż się wyśpi to zrobię wejście- ciekawe po jakim czasie załapie hi hi

Piąteczko- Twoje pomysły mnie ciągle zaskakuja i zdumiewają ;))) Rewelacja!!! Muszę zapamiętać ;))) i zrobię tak jak będe np. znała płeć ;)))

Agnes- trzymam kciuki i jeśli nie dasz rady się odezwać zaraz po wizycie to od samego rana czekamy na dobre wieści ;)))

bobo- sikaj....

karolina jeszcze za wczesnie by test cos pokazal :-( ja mam cykle 31 dniowe a dzis jest 26 dc wiec jeszcze troszke . z aniolkiem w 28dc mi beta jeszcze nie wykazala a co dopiero test . wiec czekam i juz :tak:
piateczko a gdzie takie ladne bluzeczki sa do kupienia?

dzieki piateczka :-) to czekam na link :-) fajna sprawa taka bluzeczka , kupie sobie taka jak bede miala fasolinke juz taka wieksza w brzuszku :-)

reklama
witam Kochane,ostatnio duzo roboty wiec nie mialam czasu...i widze ze musze czesciej znikac na 2,3 dni bo wtedy zawsze super wiadomosci mnie tu czekaja! PIATECZKA gratuluje z calego serca,ale bombowa wiadomosc!!!!! wiecej takich.Bobo trzymam kciukasy zeby @ nie przyszla;-)

Do góry