reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zaczynam starania...

Witajcie!!!!!
Długo mnie tu nie było...nadrabiam zaleglosci..choć nie wiem, czy dzis mi się to uda;)..Wrociliśmy z mezam z wycieczki..bylo suuuper...Spontan:)..i cuudowni spędzonych chwil...z dala od problemów..obowiazków..i wszelkich trosk..ach..cieżko było wrcacać..Pojeździłam na koniu...byliśmy w zoo..winko..rstauracje..Zregenerowaliśmy siły..i czas do boju!- w sobtę egzam....bleee...
Co do starań:)jak udałoby się tak na kwiecień/maj 2006-to idealny dla nas okres!..tak przed obroną:)..a potem wspólne wakacje.....:)...już chcialabym lipiec...ten cykl jeszcze musimy odpuscić..:(..
Pozdrawiam Wszystkie Buźki!

reklama
Dla mnie maj to najpiękniejszy miesiąc, wszystko się zieleni i budzi to życia. Może dlatego, że sama jestem z maja. I nie miałabym nic przeciwko, żeby moja dzidzia też urodziła się w tym miesiącu :)

Kwiecień-maj SUPER :) Też będę przed obroną:) Fajnie by było już wtedy mieć małego kibica :laugh: Mój mąż jest urodzony w maju i chciałby potomka pirwszego w maju. Zobaczymy jak się postara :laugh:

Ja łykam foliki od stycznia-to już 6 miesiąc,a starania już trwają 4 miesiące -i gdzie ta moja "fasolinka" ??? :o

To może mnie się uda dołączyć do maja 2006 - maj-piękna pora, można już z dzidzią wychodzić na spacerki i przed sesją :) Ilinka - to bierzemy się do roboty :)

ej..no jeszcze kwiecien zostal:)...bo jak zajdziemy w lipcy..to 9 miesiecy daje kwiecien..dobrze liczę?????
wczoraj nie doczytałam do konca wszystkich Waszych postów..padłam po dwóch rozdzialach..po prostu usnęło mi sie o 19:)

reklama
Do góry