reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zaczynam starania...

Dziękuję Elżbietko :-* Strsznie się jakoś boję że to nie dobre dla dzidzi :( Uf... tzn. ja myślałam żeby na pierwszej wizycie USG zrobić, tak szczerze to nie myślałam o kolejnych jakoś :)
Pewnie masz rację, ja wogóle nie mam o tym pojęcia więc wolę zasięgnąć rady zanim się do niego (gin) udam :) A pewni jutro będzie zamknięte więc pójdę dopiero w poniedziałek... :)
Pozdrawiam :-* i raz jeszcze dziękuję :-*

reklama
ha..uczepiałam:)..i miałam noska;)..
O tego typu rady zwracajcie sie dziewuszki do Elżbietki..:)Fajnie miec tu podporę..i fachowa pomoc:)
Buziaczki dla Was!

Elżbietka a ja coś jestem pewna, że ty też w ciąży jesteś!!!!
Przyznawaj się prędko !!! ;)

Dodeczko mi mówiły koleżanki żeby nie robić przez pierwsze 3 msc
Lekarz mnie normalnie badał bo byłam jakoś 12 u gina-i nic nie mówił ze jestem w ciąży bo to za szybko żeby wykrył :)

Tyle teorii co ludzi, które je głoszą. Chyba najlepiej znaleść dobrego gina i po prostu mu zaufać. Co myślicie?

Jestem tego samego zdania Margolis..ja znalazlam..ale ja póki co jestem na etapie..planuję..łykam folik;)..wiec..co jak potem..musiałabym sie dopytac..
Pozdrawiam Was:)!

reklama
Cześć dziewczyny!!! Chcę rozpocząć starania o dzidzię lipiec-sierpień tak aby dzidzia urodziła się w maju :D Czy ktoś się dołącza?

Do góry