reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zaczynam starania...

reklama
Hmmm... ależ ja zmiany ostatnio przechodzę... obecnie jestem na etapie : nie myślenia o pragnieniu dzidziusia i nie myśleniu kiedy się będziemy starać... kiedy sie ma urodzić... Chcę żeby poprostu zaskoczył mnie mile pewnego dnia teścik z dwoma kreseczkami :) Narazie żyję egzaminami które zaczynają mi się już od przyszłego tygodnia :( Masakra :(
Ale cały czas czekam na wasze RADOSNE nowinki o zaciążeniu :)
Moc buuuuziaków :-*

Elżbietko bardzo dziękuję za słowa otuchy :) Ja Tobie także życzę jak najszybciej fasoleczki :-* Może uda nam się w podobnym terminie ??? ;)

ja to mam chec i nadzieje jak najszybciej.
ok, powoli ide z tąd, a ciężko mi sie rozstac. ale mój mężus chce troche popracowac nad swoim doktoratem i trzba mu interrnet,a niestety na laptopie nie ma:(

Patinko..tak mi smutno..Ja pamiętam Cię z forum grudniowych.., bo sama myślalam, ze jestem w ciazy..Ale nie martw sie..teraz razem mozemy w czercu rozpoczac starania..zafasokowac i urodzić cud dzidzie;)-Powodzenia:)!

Dodeczka ja też zaczynam sesję, w sobotę mam pierwszy egzamin i niestety na godzinę 19-tą. Więc sobota wyjęta z życiorysu. ALe na pewno zdamy nie ma się co martwić. ;D ;D

Ja już mam 2 za sobą egzaminy, ale nie znam wyników jeszcze..pani która ulewa 70% nie raczyła jeszcze zajrzeć do naszych prac...a kolejne 2 przed mna.... :|

Zdacie zdacie!!! Nie przejmujcie się za bardzo-odetchnijcie trochę na świeżym powietrzu :) to poprawi chumorek :) buziaczki

reklama
Mam nadzieję, że czerwiec będzie ostatnim miesiącem starań i uda mi się przywieść z wakacji dzidziusia!!!! Teraz po egzaminie odpocznę wreszcie sobie i mam nadzieję, że po uzupełnieniu sił wreszcie coś zmajstrujemy!!!

Do góry