reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zaczynam starania...

Dziekuje dziewczynki za odpowiedz.. co bedzie to bedzie...poczekam cierpliwie na @ i zobaczymy... Moze to luteina a moze ... Ja i moj brat wg relacji mojej mamci zostalismy poczeci w " bardzo bezpiecznym i nieplodnym okresie" ;-))) tuz przed miesiaczka..;-))) wiec moze to rodzinne ze owulacja sie tak spoznia..coz zobaczymy..

Margolis nadal trzymam kciuki moze jeszcze nic straconego...;-)

reklama
Witajcie!!:)(z kawcią poranną..przed kompika i na BB ;D)
Dodka-to zdrowe podejście. Ja też teraz tak do tego podchodze. Co ma byc-to będzie. Plany planami..a i mi lzej sie myśli..-sukcesywne starania dopeiro wakacje-po.. ::)

Wszystkie miesnie mnie bolą..Sezon tenisa sie dopiero zaczął..plecki..raczka..ramię....pośladeczki ::)są obolałe....takie zakwasy..a dzis powtórka..(poxniej grill majowy-wiec trzeba brzuszek przygotować na pyszne miesko ;D
..Zaraz z mężem zmykamy..Wczoraj był remis.. :p..trzeba sie wziaść do roboty ;)

Pozdrawiam Was b. cieplutko! Całuski dziewuszki!

Cześc Lana,
To piękny dzionek , szczególnie , że @ nie pojawił sie od dwóch dni. A jak u Ciebie?

Moniqe29-cześć jak się masz ?-to superrrr,że ta wstręciucha@ się u Ciebie nie pojawiła ;D i aby tak dalej trzymam kciuki. Mam nadzieje,że u mnie również nie zawita,a termin mam na 04,05 -chyba ,że się spużni-zobaczymy.Daj znać jak będziesz robić teścik.

hEJ :) Wrócilismy z wycieczki-bylismy nad morzem. Słoneczka nie było za to padał deszcz,ale i tak było suer:) wieczorkiem grillek i odpoczywamy. Pozdrowionka

Cześc Lana,
Chyba się pośpieszyłam z tym chwaleniem się . Zresztą już sama nie wiem. Zaraz po tym jak do Ciebie napisałam to wrrr zaczął mnie boleć brzuch jak przed @, więc pomyślałam trudno widocznie tak ma być . Wzięłam Apap bo od rana bolała mnie głowa , pojechaliśmy do teściów , wypiłam lampke wina , bo si e wyluzowałam , a tuuuuuu niiiiic , Skołowana jestem okropnie bo nie wiem czy jestem czy nie , a tu jeszcze ten apap i wino . Pomóżcie , bo zwariuję . :(

Trzymaj sie Moniqe29 i nie daj sie!-Witaj w naszym gronie! Oby ta @-się nie pojawiła! Bedzie dobrze-Tzrymam kciuksaki!

U nas nie padalo! Wrecz przeciwnie. Własnie wróciliśmy znad jeziorka od znajomych. Pojeździliśmy/popywaliśmy ;D skuterkiem wodnym..pojedliśmy dobrego mieska i pipiliśmy piwka..było super-spiekłam się!- Jutro powtórka!

Miłego weekendu majowego!_oby trwal jak najdłuzej - był dziewuszki owocny!-Pozdrawiam!!

Qrcze tak bardzo chcialabym  miec przyspieszacz czasu ;D aby zatestowac no w gorszym wypadku zaczac nowe starania  :( . Milego weekendu

reklama
Dzięki Agi i nawzajem!
Cierpliwosci dziewuszki..cierpliwosci!:)Pozdrawiam! Ja zaraz zmyakm ..na filmik..jeśli wcześniej nie usnę..ufff..swietny dzionek-jutro powtórka!:)..Cudo-skuterki, jachty, motorówki........Mam nadzieję,z ę się opalę:)...spadam wygrzebac z dna szafy strój kapielowy:)!
Udanego-majowego! kisssssssssss

Do góry