reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zaczynam starania...

reklama
A ja raz się rozglądam potem jak widzę że nic z dzidzi to przestaję oglądać bo mnie wręcz odrzuca, i czekam.Potem mi przechodzi i znów mogę oglądać. Chociaż ostatnio z coraz mniejszym zapałem, bo po co mi wózek, skoro nie mam w nim kogo wozić????????? :p

aha:) to napisze do pani administratorki :) choc niewiem czy nie lepiej sie wstrzymac do jutra bo dzis i jutro to nasz wielki dzien!!przekonamy sie czy fasolka zostanie z nami!

no no dziewuszki widzę ,że starania na całego przyznam sie ,że u mnie też właśnie dziś mam owu na całego i starania też dziś juz były na całego -hi hi hi ::) ;D

reklama
Dla mnie nie ma roznicy kiedy fasolka sie urodzi,planujemy z mezem juz od dawna wiec zobaczymy kiedy u nas radosna wiadomosc zagosci ;D
Mam jednak znajome ktore wola zimowe dziecie,a wiel ktore jednak letnie bobaski,bo mona wyjsc czesciej na spacerk i jest tak przyjemnie cieplo.
Ilinka nie mart sie do ciebie przyjdzie radosna wiadomosc,tylko udziel sie w troszke wiecej cierpliwosci,powodzenia
pozdrawom goraco :D

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry