reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zaczynam starania...

reklama
ilinka nie marnuje kochana trzeba korzystać ,puki są odpowiednie dni na zajście ,no ale oczywiście nie tylko dla tego-hi hi hi  ;D

Wszystkim Aniom dużo zdrówka miłosci pieniązków i prezentów..;)
Co do mam kwietniowych..jej- bardzo bym chciała nia bya..bo jesli teraz nie wyjdzie to lipa..muimy chyba przerwac starania i odłozyć na poł roku ..bo w czerwcu mam obrone no wiec..maj..czerwiec..czy ja wiem..potem trzeba by było moze cos przekładać..a tego nie chce..no wiec..a zobaczymy co będzie;)...Treaz liczyłam termin..to jak się uda rodze ok 20 kwietnia;)..teść i moja mama sa z kwietnia- baranki- bardzo spokojne ugodowe znaki..a takze panikarze:)mnie tam pasuje wszystko:)

Och dziewczęta..oby nam sie wszystkim szybko udało..;)!
U mnie niewiele osób wie, ze zaczeliśmy się starac..Podgadują..nawet wczora, ze Polki to teraz mają duze mozliwości..chcą robić karierę poki mogą..i jakoś gdzieś rodzina..i jej model..2=2 odchodzi w zapomnienie..i zaczyna byc modny 2 + pies...smutno mi się zrobiło, bo wiem, ze te słowa poniekąd były kierowane do mnie...bo kazda z siedzacych w towarzystwie osób miała juz conajmniej jedno..coż...Spojrzalam na meza..puścił oczko..Ja chce mieć taki model:):)- 2+2(ewentualnie3)..+ 2 psy +szynszyl + świnka morska..:):):):):)..Wracam znad morza kupuję na bank szynszyla..Mieliśmy i chcemy drugiego, ale świadomie sie wstrzymujemy i planowaliśmy kupic sobie dopiero jak ja wrócę..i po wakacjach..(już prawie 2 lata jak poprzedniego nie mamy- a to cudowne i bardzo mądre zwierzę).wiec moze nam się rodzina już niedlugo powiekszy do rozmiarów 2+1 +pies+szynszyl:)-Marzę o tym!!!

Ale tu dziś cisza na forum..aż mi smutno, ze nic nie piszecie...:(..a ja w koncu dorwałam się do kompa..nic..zaraz sie zbieram..Odziwdzę pewnie jeszcze dziś-duzo pozytywnej energii przesyłam cmok!

Rusałko masz rację z tym majem-czerwcem że są te nasze obrony i różnie mogłoby być. Ja jeszcze idę na początku czerwca na wesele do znajomych i chciałabym się pobawić ::) Ale zobaczymy jak to będzie ;) Mi też jak coś termin by przypadł na ok.20 kwietnia :)

reklama
No i my właśnie ze względu na tą obronę i szkołę w ogóle jeszcze sie wstrzymujemy. A potem się zobaczy :)

Do góry