reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zaczynam starania...

Witaj,
Znowu zima :(
Mam nadzieję, ze bliżej czerwca i lipca przybędą nowe dziewczyny, a jesli nie to same damy radę :)
Jesli mozesz to napisz dlaczego bedziecie starać się w czerwcu. My mielibysmy ochotę już, ale chcemy pojechac na wakację do Grecji, więc czekamy.
pozdr

reklama
Czesc dziewczyny. Ja po sasiedzku ze staran czerwcowo-lipcowych. Trzymam kciuki

Jesli chodzi o pierwszy objawy to mi przy pierwszej ciazy ciagle sie odbijało i miesiaczki nie dostałam! To chyba dosc nietypowy objaw.

Cześć Idalko ! Muszę czekać do czerwca z tego względu, że w grudniu miałam ciążę obumarłą i te pół roku to z medycznego punktu widzenia to taki czas na regenerację organizmu i uregulowanie cylku. A tak na marginesie, to mija już 10 tygodni, a jeszcze nie dostałam @. Trochę się martwię, bo to już przesadnie długo. Jeśli do jutra nie dostanę, to idę na zastrzyk na wywołanie. A jak po tym jeszcze nic, to na USG. Ale może wszystko będzie ok. Pozdrawiam,Barbara.

Witam wszystkich!!!
Ja tez "staram sie" o drugie dziecko. Bardzo bym chciala juz byc w ciazy. To jest nasz pierwszy cykl staran. Za pierwszym razem poszlo gladko. Moj syn skonczyl 2 lata. Teraz zobaczymy. Trzymama kciuki z nasze "proby" ...

No to mamy kolejne uroczyste powitanie :)-Witaj Haniu !Oby wszystko szczęśliwie Wam się udało ! Będziemy wszystkie kibicować .

Czesć Haniu-ja także zaczełam z mężem starania o drugie dzieciątko ,ale pierwsza próba się nie udała,bo właśnie wczoraj dostałam @ ,ale to był pierwszy cykl mam nadzieje ,i życzę z całego serca aby Tobie i wszystkim pozostałym kobietkom poszło lepiej.Więc w drugiej połowie zaczynam ponownie starania. :laugh:

WITAJCIE KOBIETKI! :)forum jest rewelacyjne, czytajac wszystkie Wasze rady po prostu poczulam sie jakbym miala kolo siebie wielu serdecznych przyjaciol :D my tez mocno sie staramy, w czerwcu 2004 odstawilam tabletki po 6 latach brania. Na razie nic...cisza.Najpierw to co m-c robilam test, potem juz nie a kazda@ to byla dla mnie totalna zalamka :( Teraz podeszlam do sprawy troszke inaczej: po prostu, kiedy sie kochamy skupiam sie na przyjemnosciach ::) a nie na pragnieniu "zrobienia dzidziusia". Tak na marginesie, to zastanawiam sie, czy to moze juz , bo naprawde ciagle bym spala(jak dzis,dlatego teraz pisze,bo sie obudzilam), mam okropne turbulencje...wprawdzie bez wymiotow, ale strasznie mnie mdli, metaliczny posmak w ustach(wczesniej tego nie bylo) , ciagle chodze zmeczona... Poradzcie mi czy juz robic test,bo@dopiero za 10 dni. Dolaczam do starajacych sie! ;D POZDRAWIAM WSZYSTKIE KOBITKI,mamusie i nie tylko :)

Cześć Aga, no no ,masz chyba bezsenne noce skoro o 4.33 nad ranem zasiadasz do komputera :laugh:. Myślę, że z testem powinnaś poczekać spokojnie te 10 dni. Ale już teraz- zakładając możliwość ciąży- dbaj o siebie ! Pozdrawiam, Barbara.

reklama
Cześć Aga-witam w naszym gronie-wydaje mi się, że po objawach jakie opisujesz to chyba właśnie to na co czekasz Ty i my wszystkie-ja osobiście zrobiłabym teścik ,ale tylko dlatego,że jestem strasznie niecierpliwa.Trzymam za Ciebie kciuki.

Do góry