reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zaczynam starania...

Czesc Basiu jak @?

Napisz moze cos o sobie, co porabiasz. Ja narazie nie pracuje. Jestem w domku z synkiem i jesli bedzie druga dzidzia szybko pracy nie poszukam:)

reklama
Dziekuje za mile slowa powitania i rady :) Turbulencje nie przechodza, w ogole mi sie nie chce jesc,mdli mnie okropnie... Ja az przebieram nozkami,zeby sie dowiedziec "czy to juz"!!! Tylko ze w kalendarzu babyboom wyczytalam, ze test zrobiony za wczesnie moze byc falszywie ujemny i teraz to juz w ogole jestem zakrecona jak sloik sledzi. oj... jak juz moja ciekawosc siegnie zenitu ( i mdlosci) to po prostu pobiegne do apteki po test i juz!!! POZDRAWIAM SERDECZNIE BAJECZNIE aga

Dzieki Basienko, masz racje powinnam zadbac o siebie. Z tym spaniem to ciezko u mnie, bo potrafie nieraz pracowac non stop,spiac po 4 godz. na dobe, a jak juz mnie zmorzy to nawet 16 godzin... :-[ jakos zyje tak "nieregularnie" ... (a @ jak w zegareczku- tylko dlaczego jeszcze nie mam mojej fasolki, mimo staran od sierpnia 2004? ) Ale moze teraz mi sie uda. Jak juz nie wytrzymam to polece po test i juz. POZDROOFKI :) FOR ALL aga

Witam !!!
To jest nasz pierwszy cykl "staran"... Ja juz bym chciala byc w ciazy. Nasz syn dopomina sie o rodzenstwo, a przed nami jeszcze dluga droga. Pozdrawiam ; O0

Hej Margolis :) O badaniu krwi nie pomyslalam, dzieki za podpowiedz. Moj maz juz sie nie moze doczekac,tak samo jak ja- i ciagle pyta mnie "czy juz cos wiem". Staramy sie juz od sierpnia, czyli 8 m-cy, moze teraz sie wlasnie udalo? Na pewno podziele sie radosna wiadomoscia, jak juz bedziemy wiedzieli ::) POZDROOFKI FOR ALL :)

Cześć!!!

Trochę mnie tu nie było i ile nas przybyło!!! Witam wszystkie nowe przyszłe mamy :D :D :D

Nadal się "staram" bo dziś przyszła wstrętna @ :mad: :mad: :mad: Rano byłam taka zła jak jeszcze chyba nigdy dotąd :mad: :mad: :mad: Ale już mi przeszło. Trudno choć smutno :( :( :( Mam nadzieję, że w końcu te nasze starania nam wszystkim zaowocują ślicznymi, zdrowymi Bobaskami:( Ech, ale to życie uczy nas cierpliwości...

Miłego dnia!!! Pozdrawiam wszystkich :) :) :)

Kasia

Hej!!!

Tiramisu- moja imienniczko i koleżanko po fachu ;) Zapomniałam odpowiedzieć Ci na pytanie- trochę mnie tu nie było :-[ Uczę pierwszy rok, w zeszłym roku skończyłam studia i jestem nauczycielem - stażystą dopiero :( Ale nie jest źle. Mam bardzo dobrą dyr., która sama każe mi jak najwcześniej urodzić dziecko, żeby potem spokojnie robić awans :) Złoty człowiek :D A jak jest u Ciebie? Który rok pracujesz w zawodzie? I w ogóle jak twoje sampoczucie i starania? Trzymaj się ciepło :)
Pozdrawiam gorąco!!!
Kasia

[color=Purple]Witam Cię Kasiu serdecznie!
W takim razie życzę Ci dużo satysfakcji z pracy nauczyciela oraz błyskawicznego zafasolkowania... :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Trzymam kciuki. Pozdrawiam Cię serdecznie.
P.S. Jak będziesz kiedyś miała czs i chciałabyś pogadać to napisz do mnie!!!gg 8591168[/color]

reklama
CZEŚĆ

MAM GRYPĘ ,TEMP. 38c I NIE WIEM , CZY MOŻEMY SIĘ TERAZ STARAĆ , CZY LEPIEJ ODCZEKAĆ ZWŁASZCZA , ŻE DZISIAJ JEST TEN NAJLEPSZY DZIEŃ NA (OWULACJA).

DZIĘKI ZA POMOC

Do góry