reklama
B
Barbara
Gość
Cześć kobietki, jak już pisałam, ja też startuję w czerwcu . Jednak co z tych planów wyjdzie tego nie wie nikt, bo mija już prawie 10tyg. kiedy straciłam ciążę, a tu ani widu ani słychu po @... W piątek idę do lekarza po tabletki na wywołanie no i może coś się w końcu ruszy. Ach, my kobiety mamy te problemy... Pozdrawiam Was wszystkie bardzo gorąco, Barbara.
Skąd jesteście. My z Krakowa.
Robicie jakies badania przed rozpoczeciem starań. Ja robiłam sobie testy czy przechodziłam różyczkę (przechodziłam, więc się nie szczepię), jestem w trakcie szczepien na żółtaczkę typu A i B. To chyba tyle. Od kwietnia zamierzam brać kwas foliowy.
Robicie jakies badania przed rozpoczeciem starań. Ja robiłam sobie testy czy przechodziłam różyczkę (przechodziłam, więc się nie szczepię), jestem w trakcie szczepien na żółtaczkę typu A i B. To chyba tyle. Od kwietnia zamierzam brać kwas foliowy.
Majeczka
30-tki , przyszłe mamusie
Dziewczyny pomozcie prosze.....
Zalamalam sie jeszcze bardziej...Co ja mam zrobic.?? Od miesiaca biore Norprolac na zbicie prolaktyny no i po owulacji ( przynajmniej mam nadzieje ze wystepuje u mnie) biore luteine. Napisalam przedwczoraj ze dolaczam do marcowych staran bo dostalam @. Ale to nie jeste to. Poprostu plamilam a wczoraj sie skonczylo przestalam zupelnie . Dzis znowu plamie. A bole jak przy miesiaczce. Co ja mam myslec????? Tlumaczylam sobie ze nie ma fasolki po lutowych staraniach ale przynajmniej Norprolac zaczal dzialac i dostalam @ o czasie- w termnie i ze w marcu sie napewno uda.. A teraz juz nie wiem;-((((. Jak mam sobie policzyc marcowa owulacje ???????????????????? i co to w ogole jest to plamnienie z przerwami????
Prosze napiszcie cokolwiek bo zalamalam sie strasznie...Ryczec mi sie chce..
Zalamalam sie jeszcze bardziej...Co ja mam zrobic.?? Od miesiaca biore Norprolac na zbicie prolaktyny no i po owulacji ( przynajmniej mam nadzieje ze wystepuje u mnie) biore luteine. Napisalam przedwczoraj ze dolaczam do marcowych staran bo dostalam @. Ale to nie jeste to. Poprostu plamilam a wczoraj sie skonczylo przestalam zupelnie . Dzis znowu plamie. A bole jak przy miesiaczce. Co ja mam myslec????? Tlumaczylam sobie ze nie ma fasolki po lutowych staraniach ale przynajmniej Norprolac zaczal dzialac i dostalam @ o czasie- w termnie i ze w marcu sie napewno uda.. A teraz juz nie wiem;-((((. Jak mam sobie policzyc marcowa owulacje ???????????????????? i co to w ogole jest to plamnienie z przerwami????
Prosze napiszcie cokolwiek bo zalamalam sie strasznie...Ryczec mi sie chce..
Margolis
Wrześniowe mamy'06
Aha Majeczka! Dziś pocieszała mnie koleżanka w pracy, że na początku ciąży też miała plaminia, brzuch bolał ją jak przy @ i nie miała żadnej nawrażliwości piersi. Mówiła, że w ogóle czuła się normalnie jak by miała dostać @, a okazało się że jest w ciąży. A testy też często są zawodne. Trzymaj się.
B
Barbara
Gość
Cześć Dziewczyny , jeśli chodzi o moje przygotowania, to już teraz przyjmuję witaminy, co do kwasu foliowego to już sama nie wiem- przyjmowałam go przed moją ostatnią ciążą i przez pierwsze trzy miesiące, a efekt był taki jaki był (już wcześniej o tym pisałam ). A co do badań, to wlaśnie dziś robiłam wyniki na tarczycę ( jej nadczynność ma ścisły związek z obumarciem ciąży i poronieniem ), jutro je odbieram ; no i przed planowanym zajściem w ciążę zrobię sobie badanie na toksoplazmozę, bo mam w domu kotka.
B
Barbara
Gość
Jeszcze zapomnialam dopisać, że jestem z Gdyni . Pozdrawiam, Barbara.
reklama
LANA
Fanka BB :)
Witam wszystkich starających . Ja z mężem również zaczeliśmy starania o dzidziusia -drugiego ,bo mamy już śliczna dziewczynke . Teraz marzy nam się chłopczyk-ale najważniejsze aby dzidziuś był zdrowy.Starania zaczeliśmy pod koniec lutego,mam nadzieje że wszystko będzie o.k i nie będziemy musieli długo czekać. Starania zaczeliśmy przed miesiączką ,bo to podobno metoda aby począć chłopca -jeśli ktoś ma jakieś ciekawe informacje na temat zaplanowania płci dzidziusia to jestem zainteresowana.Pozdrawiam i życze sukcesów z "fasolkami."