reklama
Elżbietka
mother of two sons&angel
no i jak mam chwile czasu, od razu lece do was. az mąz czasami na mnie krzyczy, ze ja nic tylko na BB
dzisiaj od 6:30 pracujemy, znosilismy stare meble do samochodu, zajęło nam to 2,5 godz i jestem padnieta. bede cały dzień odpoczywac, az do 15 , bo później mąż wraca
dzisiaj od 6:30 pracujemy, znosilismy stare meble do samochodu, zajęło nam to 2,5 godz i jestem padnieta. bede cały dzień odpoczywac, az do 15 , bo później mąż wraca
magdalenkakol
Fan(ka)
Witaj Lalafu!
Nie zalamuj sie na pewno przyjdzie tki moment ze zobzczysz swoja fasolke.
Tu my wszystkie na to czekamy.
Wierze ze sie doczekamy .Uszy do gory. Bedzie dobrze.
Nie zalamuj sie na pewno przyjdzie tki moment ze zobzczysz swoja fasolke.
Tu my wszystkie na to czekamy.
Wierze ze sie doczekamy .Uszy do gory. Bedzie dobrze.
Margolis
Wrześniowe mamy'06
MoniQa na pewno tak właśnie będzie!
Dołączam do jesiennych staraczek, bo starania odkładam do prawie że końca października! Właśnie policzyłam, że na urodziny mojego męża to będzie najlepszy czas! Ale fajnie! Niezły to byłby prezent!
Dołączam do jesiennych staraczek, bo starania odkładam do prawie że końca października! Właśnie policzyłam, że na urodziny mojego męża to będzie najlepszy czas! Ale fajnie! Niezły to byłby prezent!
Elżbietka
mother of two sons&angel
lalafu , witam cie bardzo serdecznie, pewnie każda z nas ma czasmi takie czarne myśli.na szczescie przewaznie nieuzasadnione!! strajcie sie , a fasolka napewno sie znajdzie i dla was!!
reklama