reklama
Elżbietka
mother of two sons&angel
Witaj skarbie!!
nie było mnie z różnych powodów. tzn podczytywalam sobie, ale staram sie troszke odzwyczaic od bb, bo chyba sie uzależniłam. no i chce troszke wyluzowac na tle dzidzi, a bb wcale nie pomaga w tym :
i poza tym mam mase pracy prz remoncie, wlasnie jestesmy na etapie rozbiórki starych mebli, zdzierania paneli ze ścian itd. no i niekończących sie zakupów, ale za to kończacej sie kasy : :
ale i tak cały cas o was pamietami tesknie!
nie było mnie z różnych powodów. tzn podczytywalam sobie, ale staram sie troszke odzwyczaic od bb, bo chyba sie uzależniłam. no i chce troszke wyluzowac na tle dzidzi, a bb wcale nie pomaga w tym :
i poza tym mam mase pracy prz remoncie, wlasnie jestesmy na etapie rozbiórki starych mebli, zdzierania paneli ze ścian itd. no i niekończących sie zakupów, ale za to kończacej sie kasy : :
ale i tak cały cas o was pamietami tesknie!
Oj my tez bardzo tesknimy!!! pamietaj by nie przemeczac sie podczas remontu...bo jak sie stara to tez trzeba juz na siebie uwazac ja sie juz chyba uzaleznilam...popatrz jak mi posty polecialy...szok...choc ostatnio niemialam naprawde co robic to sobie siedzialam
a BB faktycznie uzaleznia i przez to bardziej sie mysli o bobo!!
caluje !!
a BB faktycznie uzaleznia i przez to bardziej sie mysli o bobo!!
caluje !!
Elżbietka
mother of two sons&angel
LILITH, wszyscy tu mówią ze bedziesz miała bliźniaki, to ja specjalnie dla ciebie coś mam
www.blizniaki.net
www.blizniaki.net
reklama