reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zaczynam starania...

Ines-bardzo sie ciesze-sa szanse i jest nadzieja:)!!!-ja równiez trzymam kciuki by tym razem sie wszystko udało. Byscie zostali szczęsliwymi rodzicami!!!
Duży cmokas!

reklama
Elżbietko ja też nie raz próbuje nie zaglądać przez jakiś czas na bb-ale udaje mi się tylko przez kilka dni nic nie pisać i się nie udzielać ale czytam na bierząco,a pużniej znowu zaczynam od początku walic w klawiaturke ::)

Kochane powiedzcie mi, te które brały duphaston, czy po tym leku może być jakieś nadmierne wydzielanie śliny???? Wzięłam dzisiaj dopiero drugą tabletkę! :( Zaczyna mi to przeszkadzać!

Inez ;D ale to podobno objaw ciąży-tak pisały niektóre dziewczyny-ja akurat tego nie miałam w ciąży z moją córcią ale tak słyszałam

reklama
a wiesz ze ja troszke tez:):) a nie zwrocilam na to uwagi po pierscionki mam na stale i ich nie zdejmuje hihi a teraz widze ze troszke sie trzeba nameczyc by zdjac:)

Do góry