reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zaczynam starania...

reklama
LILITH, GRATULUJĘ Z CAŁEGO SERDUSZKA!!!!!!

Dziewczyny powiedzcie mi jeśli któraś z Was wie... Czy przyjmowanie luteiny w fazie lutealnej (od 15 dc) może powodować wzrost temperatury do ok 37C? A także czy luteina może powodować mdłości i bóle podbrzusza?
Dzięki kochane z góry za odpowiedź :)
A może to Maleństwo....? ;)

Ines ja niestety ci nie powiem ale tak bardzo bym chciala by to byla fasolka!!! i aby po koleji posypaly sie inne fasolinki!!!:)

Ines , wysłaąłm ci wiadomosć na priva.
co do objawów które piszesz, to wiem napewno ze duphaston (czyli luteina chyba tez), nie podnosi podstawowej temp ciała. tak wiec moze to fasolka, które z całego serca ci życze!! mdłosci może powodowac!
a co do bóli podbrzusza to raczej nie.

Starania trwaly 3 miesiace z przerwa w sierpniu!!:) no i wlasnie wtedy zaliczylismy slodka wpadke bo przytulalismy sie w moje urodzinki...a tak to akurat byla owulacja:)

Roznie to bywa!! ja niektore rzeczy czulam juz kilka dni po owulacji...a niektore przyszly dopiero 2 dni przed spodziewazan @ .... ale od wczesnch chwil czulam bole piersi a pozniej plecow!aaa zreszta przyznam sie ze juz nawet nie pamietam :( teraz mysle o tym co jest i staram sie nie spogladac w stecz!

reklama
Do góry