reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zaczynam starania...

Udalo sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!niewztryzmalam i yatestowalam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jestem w ciayz!!!!!!!!!!!!!!!!!matko!!!!!!!!!!!dyiewcyznz!!!!!!!!!jestescie pierwsye komu mowie!!!!!!!!!!!!!!boye jak sie ciesye!!!!!!!!niemoglam w to uwieryzc!!!!!!!

reklama
SUPER"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mam nadzieje ze dzidzia bedzie zrdowa i w ogole najcudowniejsza pod sloncem"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jej!!! niemoge w to jeszcze uwierzyc!!!!! wiem ze z fasolka bedzie oki!!Czuje to no i za 4 dni wizyta u gina!!!!jestem taka szczesliwa!!chcialabym krzyczec i wogole jezu jak mnie nosci!! no i sa II piekniuchne grube krechy!!!! mimo iz juz wieczor!!!ale jestem szczesliwa!!czekam na wasze testowania!!!!i tak jak dzis pisalam termin mam na 6 maj!!!!:):):)
caluje was mocno i przesylam cala mase fluidek!!! ale wpadka!

Lilith to najlepsza wiadomość dzisiejszego dnia, miałam nie wchodzic na forum, bo cos mnie smutasy ogarneły. Cieszę się i GRATULUJĘ.

Dzięki, ale dzisiaj tak jakoś nie jestem taka jak zwykle ale dość o mnie. Jak się czujesz? Od razu wyszły II? Mąż już wie? Opowiadaj :D

odrazu wyszly 2 piekne krechy!!!!! nie jasne ale ciemniutkie!!! a mezus...juz sie domyslal...bo widac to po mnie!i piersi itd....jeszcze chwilke temu z nim gadalam i niewiedzialam o II kreseczkach ale zaraz sie zobaczymy i w ladny sposob mu powiem!nie da sie tego jednak zrobic przy kolacji bo juz za pozno...a pozatym zbyt duzo emocji!!
czuje sie ogolnie dobrze!tylko strasznie bola plecki , mam ciagle mokrutko , zgage , bole podbrzusza i piersi!!!oj to boli strasznie!i urosly z miseczki a,b na 93 cm w biuscie!!!! jest jeszcze sporo roznych dolegliwosci ale wczesniej staralam sie nie zwracac na nie uwagi...obym nie wymiotowala tylko...:(
ale wazne ze sa II krechy!!! a z dzidzia napewno bedzie wszystko oki!!!!wierze w to bardzo mocno!!!!:)

reklama
Do góry