Udalo sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!niewztryzmalam i yatestowalam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jestem w ciayz!!!!!!!!!!!!!!!!!matko!!!!!!!!!!!dyiewcyznz!!!!!!!!!jestescie pierwsye komu mowie!!!!!!!!!!!!!!boye jak sie ciesye!!!!!!!!niemoglam w to uwieryzc!!!!!!!
reklama
aga_ciekawa
Aktywna w BB
SUPER"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mam nadzieje ze dzidzia bedzie zrdowa i w ogole najcudowniejsza pod sloncem"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mam nadzieje ze dzidzia bedzie zrdowa i w ogole najcudowniejsza pod sloncem"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jej!!! niemoge w to jeszcze uwierzyc!!!!! wiem ze z fasolka bedzie oki!!Czuje to no i za 4 dni wizyta u gina!!!!jestem taka szczesliwa!!chcialabym krzyczec i wogole jezu jak mnie nosci!! no i sa II piekniuchne grube krechy!!!! mimo iz juz wieczor!!!ale jestem szczesliwa!!czekam na wasze testowania!!!!i tak jak dzis pisalam termin mam na 6 maj!!!!
caluje was mocno i przesylam cala mase fluidek!!! ale wpadka!
caluje was mocno i przesylam cala mase fluidek!!! ale wpadka!
odrazu wyszly 2 piekne krechy!!!!! nie jasne ale ciemniutkie!!! a mezus...juz sie domyslal...bo widac to po mnie!i piersi itd....jeszcze chwilke temu z nim gadalam i niewiedzialam o II kreseczkach ale zaraz sie zobaczymy i w ladny sposob mu powiem!nie da sie tego jednak zrobic przy kolacji bo juz za pozno...a pozatym zbyt duzo emocji!!
czuje sie ogolnie dobrze!tylko strasznie bola plecki , mam ciagle mokrutko , zgage , bole podbrzusza i piersi!!!oj to boli strasznie!i urosly z miseczki a,b na 93 cm w biuscie!!!! jest jeszcze sporo roznych dolegliwosci ale wczesniej staralam sie nie zwracac na nie uwagi...obym nie wymiotowala tylko...
ale wazne ze sa II krechy!!! a z dzidzia napewno bedzie wszystko oki!!!!wierze w to bardzo mocno!!!!
czuje sie ogolnie dobrze!tylko strasznie bola plecki , mam ciagle mokrutko , zgage , bole podbrzusza i piersi!!!oj to boli strasznie!i urosly z miseczki a,b na 93 cm w biuscie!!!! jest jeszcze sporo roznych dolegliwosci ale wczesniej staralam sie nie zwracac na nie uwagi...obym nie wymiotowala tylko...
ale wazne ze sa II krechy!!! a z dzidzia napewno bedzie wszystko oki!!!!wierze w to bardzo mocno!!!!
reklama