reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zaczynam starania...

Wy tu dziewczyny mowicie o wielkich psach.Ja tez kocham zwierzaki . Niestety duzego psa nie moge miec bo mam za male mieskanko a nie chce zeby sie psina meczyla. Mam za to psa miniaturke ratlerka.Jest to suczka juz stara ale jest z nami od poczatku urodzila sie w ten dzien co ja poznalam meza.

reklama
Jeśli chodzi o pieski to właśnie zdecydowaliśmy się kupić naszej córci sznaucerka miniaturke ale takiego bez rodowodu -najlepiej sunie ,może pod choinke albo jak się uda to wcześniej-ale narazie nie mamy skąd,jeśli coś znajdujemy to bardzo daleko od naszej miejscowości a chcemy tak w granicach Świnoujście-Szczecin

Ja odradzam kupowanie psow ras agresywnych i ciezkich do wychowania kupowac bez papierow...ale inne czemu nie...a co do mieszancow...Axxa przepraszam cie naprawde ale uwazam ze ludzie ktorzy je mieszaja i nie dopilnowywuja maja nie rowno pod sufitem!jak mozna mieszac kaukaza(psa agresywnego i trudnego w ulozeniu) z innym psem....no szok...nie bede sie rozpisywac bo zaraz nie wytrzymam i poleca obelgi...:(

A co do mojego psiaka to duza nie jest....ma zaledwie 48 cm w klebie!
aha dla przyszlych wlascicieli polecam ksiaze "okiem psa" i "jezyk psow"!!! sa tam tez swietne metody w wyborze szczeniaka!!!wiec Lana bedziesz miala mniejszy problem w razie czego w wyborze!!:) bo ja jak kiedys jechalismy po psa(spaniel angielski) to jak zobazylam 10 szczyli ktore do mnie biegna to bylo ciezko wybrac::):):)

teraz juz placze....wiec hcyba nerwy odeszly...ale jesli chodzi o psy to ja tak zawsze....
niewiem czy fasolka czekam na @...dzis powinna byc..wiec zobaczymy...:(

Heh...jakos niemam powodow do smiechu...
a fasolka jakby byla to byla zupelnie ni eplanowana...bo ten miesiac mial byc ominiety(ale sie przytulalismy  ;D kiedy trzeba bylo)
zreszta dziwne jest to ze na @ mam takie humorki ewentualnie 1 dzien przed...a tu juz tak tydzien bedzie...jak wsumie ostatnio fasolka byla tez sie to jakos tak zaczelo...:(

Axxa mi nie chodzilo o ciebie tylko prosilam bys sie nie zloscila ze te podam za przyklad...a ze schroniska to sa fajne psiaki...wdzieczne do konca zycia!!sama naleze do organiznacji ktora zajmuje sie adopcja takich pieskow...

Kocane moje! Ja także rozpoczęłam starania, aby moja fasolka urodziła się w maju 2006 roku. bardzo bym chciała zrobic mężusiowi urodzinowy prezent. Mam nadzieję, że Wam także sie uda trzymam kciuki i pozdrawiam. :laugh:

reklama
Do góry