reklama
Margolis
Wrześniowe mamy'06
Alek! Popieram! Zachowanie zwierzęcia w dużej mierze zależy od człowieka! A już szczególną wagę należy przywiązywać do własnego zachowania w stosunku do psa, gdy w domu pojawia się dzidziuś! Psy są zazdrosne, nie wolno ich mocno odsuwać od maleństwa bo zaczną widze\ieć w nim wroga i później są tego efekty - niestety tragiczne..
LANA
Fanka BB :)
Ja poproszę o jednego fasolka ;D Magdalenkakol-my też bardzo byśmy teraz chcieli chłopczyka ,bo mamy już córcie ,ale najważniejsze aby było zdrowe,w mojego męża rodzinie w tym pokoleniu mają sie pokazać bliżniaki-abo kuzynce sie trafią ,bo jest w ciąży 5,5 miesiąca ale jeszcze nic nie wiedzą, albo siostrze mojego męża [która raz niestety bidulka poroniła bliżniaki ] albo nam -ale szczeże to teraz już jak mamy jedno nie chcielibyśmy jeszcze bliżniaków ,tylko jedno
A
Agnezzz
Gość
Ja też bym nie chciała bliźniaków Chciałabym móc chodzić w ciąży dwa razy, jako że chcemy dwójkę dzieci. Móc doświadczyć to dwukrotnie, porównać sobie obie ciąże itp. Mam nadzieję, że się uda. U nas w rodzinie nie ma bliźniaków, więc szanse są małe ;D
Oj zgadzam sie z wypowiedziami kobietki,piesek musi byc dobrze wychowany i tak samo traktowany jak czlonek rodziny i nalezy wiedziec jak postepowac aby pies nie czul w dzicku wroga tylko przyjaciela,ktory nalezy do rodziny i trzeba go chronic
Po pierwsze :
wychowanie psa
stosunek wlasciciela do niego
poznanie rasy i osobowosci psa!
A tak wogole kazdy wie ze za nim dziecko pojawi sie w domu trzeba psu przyniesc ubranko aby sie oswoilo z nowym zapachem....
pozniej nigdy nie wolno zostawiac psa samego z dzieckiem!!!!
no i pokazac psu ze niema prawa (alfa) dominowac nad dzieckiem...
i irytuje mnie strasznie akcja na psy agresywne....obecnie zadne psy nie sa agresywne...tylko to zalezy od ich wychowania...czyli czy wlasciel potrafi poradzic sobie z usposobieniem psa i nie kupuje go po to by szczuc nim inne psy!
jestem takze za tym ze powinno sie kupowac psy z rodowodem!!!
wychowanie psa
stosunek wlasciciela do niego
poznanie rasy i osobowosci psa!
A tak wogole kazdy wie ze za nim dziecko pojawi sie w domu trzeba psu przyniesc ubranko aby sie oswoilo z nowym zapachem....
pozniej nigdy nie wolno zostawiac psa samego z dzieckiem!!!!
no i pokazac psu ze niema prawa (alfa) dominowac nad dzieckiem...
i irytuje mnie strasznie akcja na psy agresywne....obecnie zadne psy nie sa agresywne...tylko to zalezy od ich wychowania...czyli czy wlasciel potrafi poradzic sobie z usposobieniem psa i nie kupuje go po to by szczuc nim inne psy!
jestem takze za tym ze powinno sie kupowac psy z rodowodem!!!
reklama