reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zaczynam starania...

Lilith, ja nie mówię że cała wina psa (chociaż po co to zrobił??)  ponoć dziecko było w ogródku same w wózku. Jak takie małe można zostawić???????  Współczuję rodzicom.

reklama
Alek! Popieram! Zachowanie zwierzęcia w dużej mierze zależy od człowieka! A już szczególną wagę należy przywiązywać do własnego zachowania w stosunku do psa, gdy w domu pojawia się dzidziuś! Psy są zazdrosne, nie wolno ich mocno odsuwać od maleństwa bo zaczną widze\ieć w nim wroga i później są tego efekty - niestety tragiczne..

Ja poproszę o jednego fasolka ;D Magdalenkakol-my też bardzo byśmy teraz chcieli chłopczyka ,bo mamy już córcie ,ale najważniejsze aby było zdrowe,w mojego męża rodzinie w tym pokoleniu mają sie pokazać bliżniaki-abo kuzynce sie trafią ,bo jest w ciąży 5,5 miesiąca ale jeszcze nic nie wiedzą, albo siostrze mojego męża [która raz niestety bidulka poroniła bliżniaki :( ] albo nam -ale szczeże to teraz już jak mamy jedno nie chcielibyśmy jeszcze bliżniaków ,tylko jedno :)

Ja też bym nie chciała bliźniaków ;) Chciałabym móc chodzić w ciąży dwa razy, jako że chcemy dwójkę dzieci. Móc doświadczyć to dwukrotnie, porównać sobie obie ciąże itp. Mam nadzieję, że się uda. U nas w rodzinie nie ma bliźniaków, więc szanse są małe ;D

Oj zgadzam sie z wypowiedziami kobietki,piesek musi byc dobrze wychowany i tak samo traktowany jak czlonek rodziny i nalezy wiedziec jak postepowac aby pies nie czul w dzicku wroga tylko przyjaciela,ktory nalezy do rodziny i trzeba go chronic ;)

Po pierwsze :
wychowanie psa
stosunek wlasciciela do niego
poznanie rasy i osobowosci psa!

A tak wogole kazdy wie ze za nim dziecko pojawi sie w domu trzeba psu przyniesc ubranko aby sie oswoilo z nowym zapachem....
pozniej nigdy nie wolno zostawiac psa samego z dzieckiem!!!!
no i pokazac psu ze niema prawa (alfa) dominowac nad dzieckiem...

i irytuje mnie strasznie akcja na psy agresywne....obecnie zadne psy nie sa agresywne...tylko to zalezy od ich wychowania...czyli czy wlasciel potrafi poradzic sobie z usposobieniem psa i nie kupuje go po to by szczuc nim inne psy!
jestem takze za tym ze powinno sie kupowac psy z rodowodem!!!

reklama
Do góry