reklama
magdalenkakol
Fan(ka)
To juz mi sie poplatalo.Ale na slask tez mam daleko/
aga_ciekawa
Aktywna w BB
byloby super!!!
mam nadzieje ze w niedalekiej przyszlosci sie spotkamy!!
a potem jak bede na etapie wyczekiwania na swojego bobaska tez bedzie sie mozna spotykac!!
rety-tyle dni wolnego przede mna-bo mamy poniedzialek wolny-swieto-ale chyba przylece gdzies na neta zeby przeczytac jaki wynik tesciku!!!
oby wyszedl z dwoma kreseczkami (krzyzykami czy obojetne czym innym co wskazuje na ciaze)1!!!!!!!!!!!!
mam nadzieje ze w niedalekiej przyszlosci sie spotkamy!!
a potem jak bede na etapie wyczekiwania na swojego bobaska tez bedzie sie mozna spotykac!!
rety-tyle dni wolnego przede mna-bo mamy poniedzialek wolny-swieto-ale chyba przylece gdzies na neta zeby przeczytac jaki wynik tesciku!!!
oby wyszedl z dwoma kreseczkami (krzyzykami czy obojetne czym innym co wskazuje na ciaze)1!!!!!!!!!!!!
aga_ciekawa
Aktywna w BB
zycze ci z calego serduszka by sie udalo!!!
i reszcie dziewczyn tez...
i reszcie dziewczyn tez...
Elżbietka
mother of two sons&angel
oj cos czuje ze fasolki sie posypią ale to dobrze, może moja nadzieje ze ja tez sie doczekam, wzrosnie...
jakis dzisiaj pesymistyczny nastrój mam, wczoraj sobie uświadomiłam ze to juz 1 rok i 8 miesięcy sie staramy...ile jeszcze??
jakis dzisiaj pesymistyczny nastrój mam, wczoraj sobie uświadomiłam ze to juz 1 rok i 8 miesięcy sie staramy...ile jeszcze??
Elżbietko nie mozna tracić nadziei!! najważniejsze być dobrej myśli wiem, że czasem jest ciężko..ale nie mozna wątpić!! wrzesień- taki ciepłay piękny i słoneczny..bedzie nasz i naszych fasoleczek! zobaczysz!! a na wiosnę umówimy się z brzuszkami na spacerek
reklama