reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zaczynam starania...

reklama
Ja jak bylam z pierwszym w ciazy tez chcialam blizniaki i oczywiscie parke zebym pozniej sie nie musiala meczyc. Niestety nie wyszlo jest tylko corcia .Teraz staram sie o synka la co bedzie to bedzie wazne zeby bylo i do tego zdrowe.

Tak, oby było zdrowe :) A nie zastanawiałam się czy 1 czy 2 jajowe. Raczej obojętne.
Wiecie co oglądałam w telewizji dziś reportaż o małżęństwie które 15lat starało się o dzidzi i jak się urodziło to teraz je pies zagryzł na śmierć w wózku:(  Dzidzi miało 5 miesięcy :(  Ale mi przykro. Albo znowu kobieta zostawiła dziecko na podwórzu i by umarło :(  Co za matka :mad:  I taka dziecko bez problemu urodzi, atu tyle problemów dla tych co naprawdę chcą dzidzi :(  Smutne to...

ja nienawidze jak sie pisze ze to wina psa..."studiuje" behawiorystyke psa jestem wielka milosniczka itd wiec wiem jaks ie sprawy maja...a w telewizji same glupoty gadaja....i widac ze ci co o tym mowia a tym bardziej pisza nie maja pojecia zielonego!!!!

co do tych wrednych matek to nie rozumiem ich!!dzieci mozna odac odrazu do adopcji!!beda mialy dom cieplo...a one...zabijaja...

reklama
Do góry