reklama
magdalenkakol
Fan(ka)
Ja jak bylam z pierwszym w ciazy tez chcialam blizniaki i oczywiscie parke zebym pozniej sie nie musiala meczyc. Niestety nie wyszlo jest tylko corcia .Teraz staram sie o synka la co bedzie to bedzie wazne zeby bylo i do tego zdrowe.
Tak, oby było zdrowe A nie zastanawiałam się czy 1 czy 2 jajowe. Raczej obojętne.
Wiecie co oglądałam w telewizji dziś reportaż o małżęństwie które 15lat starało się o dzidzi i jak się urodziło to teraz je pies zagryzł na śmierć w wózku Dzidzi miało 5 miesięcy Ale mi przykro. Albo znowu kobieta zostawiła dziecko na podwórzu i by umarło Co za matka I taka dziecko bez problemu urodzi, atu tyle problemów dla tych co naprawdę chcą dzidzi Smutne to...
Wiecie co oglądałam w telewizji dziś reportaż o małżęństwie które 15lat starało się o dzidzi i jak się urodziło to teraz je pies zagryzł na śmierć w wózku Dzidzi miało 5 miesięcy Ale mi przykro. Albo znowu kobieta zostawiła dziecko na podwórzu i by umarło Co za matka I taka dziecko bez problemu urodzi, atu tyle problemów dla tych co naprawdę chcą dzidzi Smutne to...
ja nienawidze jak sie pisze ze to wina psa..."studiuje" behawiorystyke psa jestem wielka milosniczka itd wiec wiem jaks ie sprawy maja...a w telewizji same glupoty gadaja....i widac ze ci co o tym mowia a tym bardziej pisza nie maja pojecia zielonego!!!!
co do tych wrednych matek to nie rozumiem ich!!dzieci mozna odac odrazu do adopcji!!beda mialy dom cieplo...a one...zabijaja...
co do tych wrednych matek to nie rozumiem ich!!dzieci mozna odac odrazu do adopcji!!beda mialy dom cieplo...a one...zabijaja...
reklama