reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zachowanie naszych dzieci

reklama
dziewczyny mam pewna zagwozdke:/

od jakis 2 dni igi absolutnie broni sie przed spaniem w dzien:/ musi ciagle biegac i z popoludniowej drzemki nici..to jednak nie jest problemem, jedynie fakt iz pada mi juz na noc ok 17.30:( i spi do rana. nie wiem czy to minie, czy to normalne, czy to przestawiac, cos z tym zrobic, moze ktoras z was juz przez to przeszla?

Kira - zobacz jeszcze .. jeśli 2 tyg. się utrzyma tendencja , to masz dziecko jedynie śpiące w nocy... Moja Hanka też tak miała, wstawała koło 9 i padała dopiero koło 21...

dziewczyny mam pewna zagwozdke:/

od jakis 2 dni igi absolutnie broni sie przed spaniem w dzien:/ musi ciagle biegac i z popoludniowej drzemki nici..to jednak nie jest problemem, jedynie fakt iz pada mi juz na noc ok 17.30:( i spi do rana. nie wiem czy to minie, czy to normalne, czy to przestawiac, cos z tym zrobic, moze ktoras z was juz przez to przeszla?
tylko pozostaje Ci pozazdrościć, ja bym tak chciała :)

o matko nie wytrzymam ze śmiechu, Alicja chodzi po domu i śpiewa remiksy kilku piosenek "Sto lat", "Szczotka pasta" i "Ta Dorotka", np "ciotka, pasta kubek myje ziąbki, ziiiijeeee naaaaaam" !!!! :)))))

:-):-):-)

Asia śpiewa ciągle swoje dwie ukochane o których już mówiłam (Pan Mc'Donald farmę miał i, kurde teraz zapomniałam :-D), czasem "Halo dziadzia" (piosenka "Halo dziadku" Bebe Lilly), uwielbia tańczyć razem z Misiem Bulibą "Głowa, ramiona, kolana , pięty itd" a teraz uczy się wierszyka "Baloniku nasz malutki, rośnij duży okrąglutki itd" i na okrągło to pokazuje i opowiada.

Amela spiewa twinkle,twinkle little star (mrugaj,mrugaj gwiazdko ma), McDonald ulubiony I taka piosenke o piesku.

A wczoraj wracalam z dzialki samochodem,stanelam na swiatlach I zobaczylam,ze mam ziemie pod paznokciem I zaczelam czyscic.mala ma fotelik z przodu I nagle mowi: mummy,green,go, go ,go. Czyli mamus,zielone,jedz,jedz,jedz! :))))
I faktycznie,swiatlo sie zmienilo,samochod przede mna pojechal a ja nie zauwazylam...

Dziewczynki super!!!
Banana Twoja malutka po ang smiga? Ona chodzi do złobka czy Wy do niej w tym języku mowicie?

Oli tez sie rozgadał, gada jak najęty, moze nie tak wyraźnie jak Marcelek Mamy ale wszystko powtarza. Fakt ja duzo do niego mowię, np. o tym ze sąsiadki kotka ma małe kotki/dzieci w brzuszku jak u niej bylismy ale on teraz nie tylko słucha ale ciągle powtarza. Ostatnio: połóż, pokaż, pomóż - to takie wyrazy nie stąd ni z owąd mu wyszły, kałuża itd.

Mój Oli tylko oczy otworzy i chce oglądac pociągi osobowe i towarowe na youtubie a od tygodnia ciągle dodatkowo chce zebym włączyła mu piosenkę. Ale nieeee, nie piosenkę dla dzieci, tylko taką: Marc Anthony i Pitbull:
Pitbull - Rain Over Me ft. Marc Anthony - YouTube
wystarczyło ze raz ją posłuchał na vivie i od razu wpadła mu w ucho :)
dodatkowo lubi jeszcze:
Jenifer Lopez "I am into you love" Jennifer Lopez Ft Lil Wayne Im Into You - YouTube
oraz wszystkie piosenki z Pitbulem ;D
m. in. Pitbull - Give Me Everything ft. Ne-Yo, Afrojack, Nayer - YouTube

wg mnie dobry ma gust ;D

http://www.youtube.com/watch?v=IgLcQmlN2Xg

reklama
Jej tato jest anglikiem,wiec jak jestesmy razem to mowie po ang, a jak sama to I po ang I po polsku.do przedszkola nie chodzi,ale chce ja zapisac na dwa dni,zeby miala kontakt z dziecmi I wieksza stymulacje

Do góry