sab simplex można stosować dosyć szybko- od 1 m-ca, ja podawałam go od 4 tyg, krople są bezpieczne ponieważ nie wchłaniają się do organizmu- działają tylko w obrębie jelit. U nas naprawdę skutkują- próbowałam infakol, esputikon, wodę koperkową, sab simplex jest bezkonkurencyjny!! (w naszym przypadku
reklama
Widzę, że Waszym pociechom Sab Simplex pomagaja. Niestety mojemu synkowi nie pomagały ani trochę Ja osobiście jestem zachwycona działaniem wody koperkowej o nazwie GRIPE WATER. Oskarkowi pomagało, a mało tego po krótkim czasie stosowania kolki minęły i już więcej nigdy nie powróciły:-). Każde dziecko reaguje inaczej na poszczególne leki. Mój synek "olał" cudne działanie Sab Simplex... Bywa i tak. Na szczęście znalazłam coś, co mu pomaga. Mam nadzieję, że Ty też coś dla swojego maleństwa znajdziesz:-).
Mia26
mamineczka lipcóweczka ;)
Lefaks ma podobny skład co sab simpleks ale ma inne stężenie i niektórym dzieciątkom może nie pomóc.|Ja mojej córci podawałam saba jak jeszcze nie miała miesiąca i żadnych skótków ubocznych na razie nie ma;-) Sab jest o tyle dobry,ze nie jest wchłaniany do organizmu tylko poprostu usówa bąbelki powietrza i spłyawa do pieluchy;-) Ja podaję mojej córci też po 5 krąpel trzy razy dziennie a czasem najpierw 5 a koło 15,16 godziny jakieś 10.Kolek brak:-) Po dwóch trzech dniach zauważylam już zmiany.także polecam
Można je na allegro dostać:-)
Można je na allegro dostać:-)
ivcia
Zaciekawiona BB
Ja podawałam Olkowi Sab od samego początku-15 kropelek na noc i w razie potrzeby ( bóle brzuszka) też 15 kropelek w ciągu dnia.Był rewelacyjny!!!!Odstawiliśmy go gdy skończyły się wszelkie brzuszkowe dolegliwości (ok 4 miesiąca).Naprawdę polecam!
RENIFER_24
M-X'07, W-IX'09
dziewczyny, a nie orientujecie sie czy w jakiejś aptece internetowej idzie dostać sab simplex?
agusia9915
Matka wariatka
Renifer - jeśli potrzebujesz Sab Simplex, to ja mogę ci odsprzedać - mam 4 buteleczki. Daj znać, najlepiej na maila myrra@op.pl
pozdrawiam
pozdrawiam
RENIFER_24
M-X'07, W-IX'09
hey, kupiłam już na ebay i mam w związku z tym pytanko: sab simplex to takie mleczko koloru białego?? pytam, bo na opakowaniu ani na ulotce nie ma nic po polsku, jest tylko po słowacku i czesku, i boje sie zeby mi czegoś innego nie wcisneli... opakowanei jest niebieskie ze słonikiem czyli takie jak wszedzie, mam nadzieje ze z zawartoscią też bedzie ok.
reklama
Zabka77
Zaangażowana w BB
Nie wiem nic o tym środku, ale mogę Ci tyle doradzić, ze moja bratowa, tzn. jej córeczka miała kolki i ona odstawiła generalnie białkon (karmiła piersią) i się unormowało. Mój kawaler nie miał jakichś większych kolek - ja stosowałam Esputicon i pomagał.