reklama
orzeszki3 też mialam taki problem, tyle że ja w tym czasie zmienialam mleko NAN1 na nutramigen, ale zdaniem pediatry to nie mogła być przyczyna problemu i zalecił nam Dicoflor 30 (bez recepty) jest to probiotyk i u nas zadziałało. Jelitka zaczęły działać jak należy:-)
ja zmienilam mojej malej melko na bebilon i zaczlam podawac lakcid i narzie est wszytko w porzadku:-) zuzia jest wesolym maluszkiem a kolki byly straszne bardzo sie meczyla biedaczka.
Elunia1984
Początkująca w BB
Witajcie Dziewczyny!Znów mam problem.Tym razem może troche banalne pytanie aczkolwiek martwi mnie ta sprawa.moj Dominik czasem baaaardzo mocno sie rozpłacze-zupełnie nagle,wydawać by sie mogło bez powodu,wcześniej sie śmieje ,jest wszystko super a nagle zaczyna przeraźliwie mocno płakać.Nie ma wtedz wcale mokro,ani nioe jest godny.czy Wasze dzieci też czasem tak sie zachowuja,czy to cos niepokojacego?
Elunia1984
Początkująca w BB
Może to kolka ale mały dość szybko przestał płakać,a koleczka to zazwyczaj trwa jakiś czas,a nie tylko 5 minut.mały szybko się uspokoił jak go wzięłam na ręce.
Witam!!
2 tyg temu pisalam, ze moja corcia (ktora juz teraz ma 4 tygodnie) po kazdym jedzeniu prezy sie, robi sie czerwona, teraz doszly do tego kupki tluste (czasem zielone, czasem zolte ze sluzem), bardzo ulewa po kazdym jedzeniu. Wczoraj wrocilysmy ze szpitala, bylysmy tam 2 dni, zrobili Zuzi tylko badanie moczu (wszystko w porzadku) i obserwowali, za tydzien mamy usg. Lekarka powiedziala, ze tak nieraz jest. Od tygodnia malutka prezy sie i placze orzed jedzeniem i po jedzeniu. W nocy prawie nie spimy, a w dzien tylko troche. Prosze o porade.
Nie moge patrzec jak Zuzia sie meczy, czy moge jej jakos pomoc. Stosuje diete dla matek karmiacych.
Pozdrawiam
2 tyg temu pisalam, ze moja corcia (ktora juz teraz ma 4 tygodnie) po kazdym jedzeniu prezy sie, robi sie czerwona, teraz doszly do tego kupki tluste (czasem zielone, czasem zolte ze sluzem), bardzo ulewa po kazdym jedzeniu. Wczoraj wrocilysmy ze szpitala, bylysmy tam 2 dni, zrobili Zuzi tylko badanie moczu (wszystko w porzadku) i obserwowali, za tydzien mamy usg. Lekarka powiedziala, ze tak nieraz jest. Od tygodnia malutka prezy sie i placze orzed jedzeniem i po jedzeniu. W nocy prawie nie spimy, a w dzien tylko troche. Prosze o porade.
Nie moge patrzec jak Zuzia sie meczy, czy moge jej jakos pomoc. Stosuje diete dla matek karmiacych.
Pozdrawiam
justynka1
Mamusia Antoniusia
u nas tak pare razy bylo.w nocy zaczal palakac,chyba ja zjadlam za duzo mleka z platkami i chyba po tym,a nie raz po popoludniwej dzrzemce wybudzal sie z placzem i nie chcial sie uspokoic,moze mu sie cos przysnilo.kto wie co takiego dziecko mysli i co go boli.jak w nocy tak plakal,to dalam mu paracetamol i czopek viburcol N i spal do rana.chyba to byl brzuszek..
reklama
ewelka41
Aktywna w BB
czesc moj synek tez sie urodzil wczesnie i tez czasami mial takie prezenia wiesz po kompaniu powinnas nasmarowac go oliwka i masowac brzuszek obiema rekami z dolu do gory i cwiczyc z nim prawa roczka do lewej nozki i na odwrot to powinno mu pomoc i mozez dac mu czasem cherbatki rumiankowej abo koperkowej tez pomaga mojemu synkowi pomoglo powodzenia pozdrawiam