reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zachciewajki :)

Ja raczej nie mam ochoty mieszac slodkiego z kwasnym itp ale zdarza sie ze mam na przyklad ochote na slodkie lub na kwasne lub na jakies mieso i ciezko mi opanowac i musze to zdobyc.

reklama
a ja nie mam jakiś takich dziwnych zachcianek, raczej jem to co zawsze, teraz wiosną to wcinam bardzo dużo warzyw, i robie sobie takie warzywne sałatki, a jakoś odszedł mi smak na mięso jedynie pierś z kurczaka zjem. A za słodyczami to zawsze szalałam i nie mogłam się opanować, ale próbuję zmniejszyć ilość wchłaniania tego słodkiego

To jestem pierwsza ktora ma takie dziwne zachcianki?? :p W sobote jadlam ogórki kiszone, nie zdazylam przegrysc i jadlam ciastko z czekolada. P patrzyl sie na mnie jak na jakiegos stworka :) I sie tylko pytal co chwile otworzyc Ci kochanie drzwi do lazienki ?:) A mi to tak smakowalo :)

Violett- nie jestes wyjatkiem :-D My wczoraj mielismy wychodzic a mnie wziął mały głod... i najpierw zjadałam bita smietane z truskawkami, zagryzłam zimnym sznyclem i ogorkiem i na to wrzuciłam łyzke loda i batonik czekoladowy :-) takze również mix niezły. Mój D powiedział tylko ze nie stanie nigdzie po drodze zebym mogła zwymiotować :-D

Ja chyba nie mam żadnych typowych zachcianek...i ataków głodu też nie mam. Jak był taki upał to już wogóle bym nic nie jadłam.. więc jadłam, ale nie dlatego że byłam głodna ale dlatego, żeby dzidziusia nakarmic:p

Tak to racja, w taki upał nie czuje się głodu i ani czekolada nie smakuje (chyba że z lodówki z nadzieniem truskawkowym lub toffi) :D Zjadłabym coś słodkiego ale nie specjalnie chce mi się isc w taki deszcz do sklepu... Idę cos wykombinować :]

a ja właśnie robię swojską pizze , chociaż nie wiem czyja to była większa zachcianka moja czy A. hihi. ale już robię się głodna, idę ciasto zagnieść mniam mniam....:happy2:

reklama
Do góry