reklama
a ja nie mam jakiś takich dziwnych zachcianek, raczej jem to co zawsze, teraz wiosną to wcinam bardzo dużo warzyw, i robie sobie takie warzywne sałatki, a jakoś odszedł mi smak na mięso jedynie pierś z kurczaka zjem. A za słodyczami to zawsze szalałam i nie mogłam się opanować, ale próbuję zmniejszyć ilość wchłaniania tego słodkiego
To jestem pierwsza ktora ma takie dziwne zachcianki?? W sobote jadlam ogórki kiszone, nie zdazylam przegrysc i jadlam ciastko z czekolada. P patrzyl sie na mnie jak na jakiegos stworka I sie tylko pytal co chwile otworzyc Ci kochanie drzwi do lazienki ? A mi to tak smakowalo
kasiazar
Fanka BB :)
Violett- nie jestes wyjatkiem My wczoraj mielismy wychodzic a mnie wziął mały głod... i najpierw zjadałam bita smietane z truskawkami, zagryzłam zimnym sznyclem i ogorkiem i na to wrzuciłam łyzke loda i batonik czekoladowy :-) takze również mix niezły. Mój D powiedział tylko ze nie stanie nigdzie po drodze zebym mogła zwymiotować
paulinka109
Tak to racja, w taki upał nie czuje się głodu i ani czekolada nie smakuje (chyba że z lodówki z nadzieniem truskawkowym lub toffi) Zjadłabym coś słodkiego ale nie specjalnie chce mi się isc w taki deszcz do sklepu... Idę cos wykombinować :]
Skorpionica
a ja właśnie robię swojską pizze , chociaż nie wiem czyja to była większa zachcianka moja czy A. hihi. ale już robię się głodna, idę ciasto zagnieść mniam mniam....
reklama