reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zachciewajki :)

reklama
na zgagę dziewczyny spróbujcie przegryzać kilka migdałów mi w ciąży pomagały, ale i to pewnie sprawa indywidualna.
a ja chce śniadanie ale nie wiem na co mam apetyt na zielsko już nie mogę patrzeć ehhh

Dziewczyny nie wiem czy to moja zachciewajka ale na śniadania nie jem nic innego jak bułka z ziarenkami+żółty serek+rzodkiewki. Rzodkiewki w ilościach kolosalnych:) A przed ciążą w ogóle ich nie jadłam:) Reszta zachcianek ZERO :)

Rany dziewczyny, ale mnie naszła ochota na jakies dobre mięsko ... najlepiej z grilla ... no i oczywiście teraz nie dostanę nigdzie ... tzn zamówić się nie za bardzo da bo nie dowożą, a P. nie chce ze mną nigdzie pójść :-(

Typowych zachcianek też nie mam, jedynie zwiększony apetyt na wszystko, na początku nie mogłam patrzeć na moje kochane słodycze. Teraz jak jest lepiej to mam po nich zgagę. Niestety muszę wrócić do krakersów, bardzo mi pomagały

A ja sobie przypomniałam jeszcze, że KFC dowozi jedzonko i udało mi się tą zachciankę przynajmniej trochę zaspokoić ... no ale to była taka pierwsza prawdziwa zachcianka nie do opanowania, nie zasnęłąbym jakbym tego mięska nie zjadła :-)

reklama
A ma któraś takie klasyczne zachcianki, jak np. śledzie z bitą śmietaną albo ogórki kiszone z nutellą?
Bo ja nie, na razie tylko kilka razy mi się zdarzyło, że mnie ssało na słodkie albo na jakąś inną rzecz, ale żeby mieszać smaki to nie.
Dzisiaj mam fazę mleka. 2 litry już poszły :szok:

Do góry