reklama
Jotemka
Fanka BB :)
Narobiłyście mi smaka na ogórkową i zrobiłam wczoraj - nic nie zostało... Teraz barszczyk ukraiński mi się marzy...a ja dzisiaj zjadłam ogórkową ... i wczoraj też :-)
super była
paulinka109
Mmmm... taką ogórkowa to też bym zjadła )) Ale od dłuzszego czasu króluje u mnie rosołek mmmmmmmm!!!
Hehhe a mi sie przejadly juz owoce ;/ jeszcze arbuza nie jadlam wiec chyba sobie kupie ale dzis juz nie mam czasu by leciec do supermarketu. A w takim pobliskich sklepach owszem są ale jakies takie wydaja sie niedojrzale;/ A niestety w sobote i niedziele sa wszytskie sklepy pozamykane przynajmiej u mnie no i musze poczekac do poniedzialku
reklama
paulinka109
Violett - ani mi o arbuzie nie przypominaj bo jestem w pełnej gotowości do wystrzału do supermarketu
Inez79 - miło, ze chociaż raz ja komuś zrobiłam smaka hehe A rosołek zdrowy mmm... Pychotka W domu to juz prawie sikają ze śmiechu jak pada pytanie "Co na obiad" "R..." "Wiem wiem nawet nie musisz gadać"
Inez79 - miło, ze chociaż raz ja komuś zrobiłam smaka hehe A rosołek zdrowy mmm... Pychotka W domu to juz prawie sikają ze śmiechu jak pada pytanie "Co na obiad" "R..." "Wiem wiem nawet nie musisz gadać"