reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zachcianki jedzeniowe

reklama
ja nigdy nie przepadalam szczegolnie za zwyklym piwem, jedynie z sokiem imbirowym mi smakowalo bo poza tym to jestem fanka millera z cytryna. a teraz? jak tylko poczuje zapach najzwyklejszego piwa to mi slinka cieknie, obawiam sie ze bede musiala dzis jedno spozyc, pewnie skonczy sie na zywcu bez alko. a po ciazy pierwszy alkohol jaki wypije to bedzie grolsch, ostatnio wzielam lyka od malza i stwierdzilam ze nigdy mi tak nie smakowal ;)

albo wódkę- czysta najlepsza;-), ale dobre drinki ewentualnie też mogą byc:tak:
to możemy się razem na picie umawiać :-D

poza tym uwielbiam gin z tonikiem i cytrynką - mąż nie znosi nawet zapachu ale zawsze przyrządza mi go perfekt!!

odnośnie palenia.. często widzę matki na spacerze z maluchami, które jedną ręką prowadzą wózek a w drugiej trzymają fajkę.. okropieństwo!!!!!

Ostatnia edycja:
morszczuk zapiekany w sosie koperkowym z serem żółtym + warzywa na parze + frytyyyyyyyyyyyy

Kurczak w czerwonym sosie na bazie pomidorow, cebuli, czosnku i chilli, taki na ostro, plus do tego gotowany ryz Basmati.

A ja w poniedziałek zaszalałam z pierogami ruskimi i mam teraz pół zamrażalnika poporcjowanych - na postne piątki - więc dziś ujeżdżam pierogi. Ale to później bo wczoraj napiekłam muffinek bananowych z czekoladą i opycham się od rana, więc do obiadu mi nie spieszno :tak:

to możemy się razem na picie umawiać :-D

poza tym uwielbiam gin z tonikiem i cytrynką - mąż nie znosi nawet zapachu ale zawsze przyrządza mi go perfekt!!

odnośnie palenia.. często widzę matki na spacerze z maluchami, które jedną ręką prowadzą wózek a w drugiej trzymają fajkę.. okropieństwo!!!!!

Mnie również strasznie to przeraza....okropny widok!!!!!!!!!!!!:szok::szok::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Do góry