reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zachcianki jedzeniowe

reklama
A ja bez apetytu. Zjem jedną małą kanapeczkę i już mam dość. W dodatku mdli mnie po jedzeniu. Kupiłam dziś kawałek sernika, w domu ukroiłam i jak popatrzyłam na niego to niedobrze mi się zrobiło. Jestem bliska załamania. Jak moja Olcia ma rosnąć zdrowo skoro ja jeść nie dam rady?

Za mną dziś chodzą jabłka.... soczyste i twarde....

własnie wysłałam osobistego do sklepu :)

Oj mam to samo! Jaj nigdy nie rzucałam się na jabłka to od jakiegoś tygodnia mogłabym jej jeść bez przerwy. Idę na rynek, proszę o twarde, słodkie i soczyste i biorę po jednym lub dwa z kilku odmian. Ale są pycha!!!!

u mnie jabłka na topie już od prawie 2 tygodni :yes:
dziś nabrałam smaka na własnoręcznie robione wafle.. właśnie dogotowuje się skondensowane mleko i zaraz idę je robić :-D

u mnie jabłka na topie już od prawie 2 tygodni :yes:
dziś nabrałam smaka na własnoręcznie robione wafle.. właśnie dogotowuje się skondensowane mleko i zaraz idę je robić :-D

jak przeczytałam twojego posta, to też nabrałam straszną ochotę na te wafle:-D napisz z czym je dokłądnie robisz i moze jutro bym się skusiłą, bo dziś to już chyba nie zdąże:-)

z przepisu Agate w majówkowych przepisach str.5 czyli zagotować mleko skondensowane i ciepłą masą posmarować wafle - ten smak pamiętam z dzieciństwa :-)

reklama
Ojejciu Julita daj kawałek tej szarlotki :zawstydzona/y:

A mogę się też podłączyć pod ten przepis?
Magda oczywiście już Ci przesyłam duży kawałek:tak::tak:
moj tez wlasnie poszedl. po pieczarki i ser (beda zapiekanki) no i po kolejna butle kubusia.
To nie jestem sama która delektuje się Kubusiem;-) u mnie na topie jest brzoskwiniowy:tak:
To widzę, że nie jestem sama. Tak jak pisałam wcześniej od piątku praktycznie nie mam apetytu, jak coś zjem to mnie żołądek pobolewa, mam czasem ochotę na słodkie, ale jak już kupie i jem, to w połowie mi się odechciewa, a później czuje się totalnie przejedzona. Może to przez ucisk na żołądek, sama nie wiem, bo ogólnie czuje się dobrze.
Dziewczyny to mamy podobnie...a już myślałam że ze mną coś jest nie tak:no: ale ja też jestem na bakier z jedzeniem...na nic nie mam ochoty!!!!

Do góry