reklama
N
nataliak
Gość
moj tez wlasnie poszedl. po pieczarki i ser (beda zapiekanki) no i po kolejna butle kubusia.
A ja bez apetytu. Zjem jedną małą kanapeczkę i już mam dość. W dodatku mdli mnie po jedzeniu. Kupiłam dziś kawałek sernika, w domu ukroiłam i jak popatrzyłam na niego to niedobrze mi się zrobiło. Jestem bliska załamania. Jak moja Olcia ma rosnąć zdrowo skoro ja jeść nie dam rady?
Oleśka1977
Jagody i Jaśki:)
Za mną dziś chodzą jabłka.... soczyste i twarde....
własnie wysłałam osobistego do sklepu
Oj mam to samo! Jaj nigdy nie rzucałam się na jabłka to od jakiegoś tygodnia mogłabym jej jeść bez przerwy. Idę na rynek, proszę o twarde, słodkie i soczyste i biorę po jednym lub dwa z kilku odmian. Ale są pycha!!!!
magda102
Fanka BB :)
Wiecie co... ja idę coś jednak zjeść. Tylko pewnie będę miała dylemat bo lodówka pełna, a do żarcia nic nie ma
Sama nie wiem czego chcę
Sama nie wiem czego chcę
martina969
Filipowa mama
u mnie jabłka na topie już od prawie 2 tygodni
dziś nabrałam smaka na własnoręcznie robione wafle.. właśnie dogotowuje się skondensowane mleko i zaraz idę je robić
jak przeczytałam twojego posta, to też nabrałam straszną ochotę na te wafle napisz z czym je dokłądnie robisz i moze jutro bym się skusiłą, bo dziś to już chyba nie zdąże:-)
martina969
Filipowa mama
dzięki, zaraz tam zaglądne
reklama
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Magda oczywiście już Ci przesyłam duży kawałekOjejciu Julita daj kawałek tej szarlotki
A mogę się też podłączyć pod ten przepis?
To nie jestem sama która delektuje się Kubusiem;-) u mnie na topie jest brzoskwiniowymoj tez wlasnie poszedl. po pieczarki i ser (beda zapiekanki) no i po kolejna butle kubusia.
Dziewczyny to mamy podobnie...a już myślałam że ze mną coś jest nie tak ale ja też jestem na bakier z jedzeniem...na nic nie mam ochoty!!!!To widzę, że nie jestem sama. Tak jak pisałam wcześniej od piątku praktycznie nie mam apetytu, jak coś zjem to mnie żołądek pobolewa, mam czasem ochotę na słodkie, ale jak już kupie i jem, to w połowie mi się odechciewa, a później czuje się totalnie przejedzona. Może to przez ucisk na żołądek, sama nie wiem, bo ogólnie czuje się dobrze.
Podziel się: